maximal timme/månad

Även om 'AIRWIND' och 'CELLWIND' automatiskt kommer att vara "värsta fall" för alla geografiska platser, är det mycket möjligt att på grund av vagarierna i en viss design (till exempel en stor mängd fönster på en öster- eller västläge vägg) toppbelastningsförhållanden kan inträffa vid en annan tid och datum än standardinställningarna. Om du klickar på "Maximal timme/månad" knappen bör det avslöjas de absolut "värsta fall" förhållandena när det gäller höga A/C belastningar. Missa denna funktion är dock inte så kritisk som den kan låta eftersom toppförhållandena är sällsynta och kort varaktighet. Att utforma efter programmets "standard" -förhållanden utan att kontrollera för värsta fall är osannolikt att det leder till allvarlig "under teknik" och därmed kundnöjdhet.