placera menyalternativ i rumsmatrisen

Öppna menyn till höger på skärmen genom att klicka på den lilla symbolen till vänster om varje rubriksbeskrivning.

Genom att vänster musknapp klicka på objekt i menyerna och fortsätta att hålla musknappen nere när du "drar" objektet över skärmen kan du antingen dra objektet till grafikdelen av programmet eller välja det genom att dra det in i ' Objekt på ritning form under menyn. Vilken metod du än väljer resultatet imiteras automatiskt i textfunktionsläget och vice versa.