skriva ut

En tryckt sammanfattning av alla beräkningsdetaljer, inklusive resultat kan erhållas. Klicka på eller öppna Fil i den översta menyraden och sedan på Skriv ut i den nedrullningsbara menyn som visas. En standard windows-skrivarbox visas så att du kan ange antalet kopior som krävs. Klicka på OK för att börja skriva ut. För att skriva ut till en fil istället för en skrivare, klicka på 'Skriv ut till fil' innan du klickar på OK . Se din Windows ™ -dokumentation om hur du ställer in en skrivare om du inte har några skrivare installerade.

Om rutan Sortera kopior inte är markerad, så att mer än 1 kopia också har begärts, kommer multiplar av en sida att skrivas ut före multiplar på den andra sidan. För att skriva ut flera sammanfattningar som uppsättningar ska rutan Sortera kopior markeras (dvs. klicka i kryssrutan för att visa en X . Detta är också standard).

Alternativ som erbjuds när Inställning -knappen klickas beror på skrivardrivrutinen installerad och ligger utanför programmets kontroll. Återigen kommer alternativen för utskriftskvalitet att bero på skrivardrivrutinen installerad.

RTF (Rich Text File) kan också skrivas ut genom att markera kryssrutan Print to File och rikta utskriftsbilden till en mapp och filnamn du väljer. Rika textfiler behålla alla dokumentkonstruktiva element som flikar och marginaler, textstorlek, fetstil, kursiv och understrukna tecken etc., tillsammans med eventuella grafiska bilder antingen genereras av programmen eller hämtas från programmets dynamiskt länkade databaser.

Filer med rik text ger möjlighet för användare att välja delar av den tryckta sammanfattningen för export till andra mjukvarusystem som databaser (t.ex. Microsoft Access) och kalkylblad (t.ex. Microsoft Excel).

Se även:-

skalbar utskrift