rating multiplier

Alleen gevoelige of, in voorkomend geval, gevoelige en latente warmtebelastingen die overeenkomen met verschillende items van (voornamelijk elektrische) apparatuur kunnen worden geselecteerd uit de database van het programma ' Andere ladingen' door te klikken op de knop Andere ladingen . De database is gerangschikt in logische groeperingen onder typekoppen, bijvoorbeeld: - Restaurant; Kantoor; Bierkelder. Er is een schuifbalk in het menu om databasekoppen weer te geven die tijdelijk in het formulier zijn verborgen. Om een ??apparaat te selecteren, richt u eerst de muiscursor op het item en klikt u vervolgens met de linkermuisknop. Er verschijnt een formulier waar de hoeveelheid die voor elk artikel geldt, kan worden ingevoerd en, indien van toepassing, een kwalificerende beoordelingsmultiplier. De beoordelingsmultiplierwordt toegepast wanneer een apparaat een classificatie heeft die van toepassing is op zijn grootte. Bijvoorbeeld: 100 Watt per gerecht. De beoordelingsmultiplier verwijst dan naar het aantal gerechten waarvoor de geselecteerde apparatuur moet worden gesorteerd. Om een ??eerder geselecteerd apparaat te verwijderen, klikt u eenvoudig opnieuw met de muiscursor op het juiste aangevinkte selectievakje om het vinkje te annuleren.

Zie ook:-

Vermogensfactoren