kylning system

KYLARE, kondensator/kondensationsenhet och kompressor.

Val av enhetskylare, kondensator/kondenseringsenhet, kompressor och förpackade kylsystem beräknas i SEPARATE-program som kallas 'COOLWIND', 'CONDWIND', 'COMPWIND respektive 'PACKWIND'. Dessa nås sömlöst från detta program. Efter det att optimala val som uppfyller tullkraven har gjorts går automatiskt tillbaka till detta program med den aktuella beräkningen fortfarande intakt i datorns minne. Detta innebär att ytterligare redigeringar kan göras för att mata in data för att "finjustera" Coldroom-designen - kanske för att uppnå ett mer ekonomiskt resultat - välj sedan ny kylutrustning. Om du redigerar data i 'KALDVIND' efter att val av utrustning har gjorts, kommer du att radera tidigare enhetskylare - eftersom belastningskraven kan ha ändrats.

Val av kylare och kondenseringsenhet kan naturligtvis inte göras om inte dessa tillbehörsprogram har installerats. Kontakta Mistral för mer information.

Rörstorlek och rumskostnads-/uppskattningssystem beräknas i SEPARATE-program som kallas 'LINEWIND' (eller PIPEWIND) respektive 'COSTWIND'. Liksom med Cooler, Kondensator/kondenseringsenhet och kompressorvalsprogram kan dessa nås sömlöst från 'COLDWIND'. Rörstorlek och rumskostnad kan naturligtvis inte göras om inte dessa tillbehörsprogram har installerats. Kontakta Mistral för mer information.