relativ luftfugtighed

Ved at klikke på knappen Rumtemperatur oprettes den form, der letter indtastningen af ​​værelsesdesignforhold, herunder både vådtemperatur og tørre temperaturforhold.

vådtemperaturen kan komme direkte ind, eller programmet kan automatisk beregne dette ved at vælge Indstil relativ luftfugtighed . Coldwind beregner automatisk vådtemperaturen og den relative fugtighed i rummet, hvilket eliminerer behovet for at indstille dem.

(Luftvind)

(Coldwind)

Se også: Omgivende

Selvom Geografi- knappen automatisk indtaster de højeste vådtemperaturer og tørre temperaturforhold om sommeren plus Sol Air-timetemperaturjustering, er det muligt at tilsidesætte disse ved at klikke på knappen Omgivende . vådtemperaturen kan indtastes direkte, eller programmet kan automatisk beregne dette ved at vælge Angiv relativ luftfugtighed .

Se også: Rumtemperaturer