stuetemperatur

Ved at klikke på knappen til stuetemperatur oprettes en formular, der letter introduktionen af ​​betingelser for rumdesign. Den våde pæretemperatur kan indtastes direkte, eller programmet kan automatisk beregne dette ved at markere Enter Relativ fugtighed (gælder ikke for koldvind).

"Fejlfælder" forhindrer indførelse af temperaturer, der ligger uden for de grænser, som programmet er beregnet til at beregne.

Rumtemperaturgrænser for Airwind er mindst 17 ° C, højst 30 ° C (86 ° F).

Rumtemperaturgrænser for CellWind er mindst 2 ° C (36 ° F), højst 15 ° C (59 ° F).

Rumtemperaturgrænser for koldvind er mindst -40 ° C (-40 ° F), maksimalt 12 ° C (54 ° F).

Se specielle funktionskoder for at lade Coldwind beregne stuetemperatur ned til -99ºC (-146ºF).

Se også: -
Omgivelser