relatieve luchtvochtigheid

Als u op de knop Ruimtetemperaturen klikt, wordt het formulier geopend waarmee u de ontwerpomstandigheden van de kamer kunt invoeren, inclusief zowel de natte als de droge boltemperatuur .

De natte boltemperatuur kan direct worden ingevoerd of het programma kan dit automatisch berekenen door de optie Relatieve vochtigheid invoeren te selecteren . Coldwind berekent automatisch de natte bol van de ruimte en de relatieve vochtigheid, waardoor het niet meer nodig is deze in te voeren.

(Airwind)

(Coldwind)

Zie ook: Ambient

Hoewel de knop Geografie automatisch de hoogste zomeromstandigheden voor natte en droge bollen invoert plus de aanpassing van de Sol Air per uur, is het mogelijk om deze op te heffen door op de knop Omgeving te klikken. Natte bol kan direct worden ingevoerd of het programma kan dit automatisch berekenen door de optie Relatieve vochtigheid invoeren aan te vinken .

Zie ook: Kamertemperaturen