kamertemperatuur

Als u op de knop Ruimtetemperaturen klikt, wordt het formulier geopend waarmee u de ontwerpvoorwaarden van de ruimte kunt invoeren. Natte bol kan direct worden ingevoerd of het programma kan dit automatisch berekenen door de optie Relatieve vochtigheid invoeren (niet van toepassing op Coldwind) aan te vinken.

'Error Traps' voorkomen dat temperaturen binnenkomen die buiten de limieten vallen waarvoor het programma is ontworpen om te berekenen.

Kamertemperatuurlimieten voor luchtwind zijn minimaal 17°C (63°F), maximaal 30°C (86°F).

De kamertemperatuurlimieten voor Cellwind zijn minimaal 2°C (36°F), maximaal 15°C (59°F).

De kamertemperatuurlimieten voor Coldwind zijn minimaal -40°C (-40°F), maximaal 12°C (54°F).

Zie codes voor speciale functies om Coldwind te laten berekenen met ruimtetemperaturen tot -99°C (-146°F) 'Special Features Codes'

Zie ook:
Ambient