herstellen

Herstel eerder opgeslagen berekeningsbestanden en gepersonaliseerde programma-instellingen door te klikken op het herstelpictogram op het indexformulier van de hoofdprogrammagroep dat wordt geleverd bij geavanceerde programmaversies.

Uw opgeslagen laadberekeningsbestanden kwijt?

Standaard slaat Windows automatisch berekeningsbestanden op in de map Documenten of, in eerdere Windows-versies, de enigszins betuttelend genoemde map Mijn documenten .

Mistral biedt echter de optie om deze bestemming te wijzigen in een logischer mappad van de creatie van de gebruiker met behulp van de Mistral-programma Backup functie.

Als bestanden zijn opgeslagen in een logischer genoemd mappad, maar dit pad is vergeten, gebruikt u Windows Search om ze te zoeken met behulp van de volgende aanwijzingen voor de bestandsextensie: -

Voor Airwind load-berekeningsbestanden zoek naar * .awc
Voor Cellwind load-berekeningsbestanden zoek naar * .clw
Voor Coldwind load-berekeningsbestanden zoek naar * .cwc
Voor Costwind coldroom kostenramingsresultaten zoek naar * .ctw
Voor Linewind Koelmiddel maatvoering resultaten zoek naar * .lwc
Voor leidingwarmtebepaling koelmiddelleiding zoeken naar * .lwc
Voor RAC-apparatuur selecties zoeken naar * .mes

Latere versies van Windows slaan automatisch programma-opties (voorkeuren) van gebruikers op onder het moeilijk te vinden en niet normaal toegewezen Admin/Appdata/etc./etc./Mistral/' programmanaam' , bijv. AW2001 of CW2001 mappad . Deze gebruikersprogramma- opties kunnen ook worden opgeslagen in betekenisvollere door de gebruiker gedefinieerde mappaden met behulp van de Mistral- functie voor bestandsback- up.

Zie ook: back-up (opslaan) berekeningsbestanden en gepersonaliseerde programma-instellingen.