återställa (filer)

Återställ tidigare sparade beräkningsfiler och anpassade programinställningar genom att klicka på återställningsikonen som finns på masterprogramgruppens indexformulär medföljande avancerade programversioner.

Har du tappat dina sparade belastningsberäkningsfiler?

Som standard kommer Windows automatiskt att spara beräkningsfiler under mappen Dokument eller, i tidigare Windows-versioner, den något nedlåtande namnet Mina dokument -mappen.

Men Mistral ger möjlighet att ändra denna destination till en mer logisk mappväg för användarens skapelse med funktionen Mistral-program säkerhetskopiering .

Om filer har sparats i en mer logiskt namngiven mappväg men denna sökväg har glömts, använd bara Windows Sök för att leta efter dem med hjälp av följande filtilläggsledningar:-

För beräkningsfiler för Airwind-belastning söker du efter *.awc
För beräkningsfiler för Cellwind-belastning söker du efter *.clw
För Coldwind-belastningsberäkningsfiler söker du efter *.cwc
Sökresultat för kostnadsvärdering av kostnadsberäknat kylrum för *.ctw
Sökresultat för Linewind köldmedierörsökning efter *.lwc
Sökresultat för Pipewind Refrigerant-storlek för sökning efter *.lwc
Sök efter * .mes för val av RAC-utrustning

Senare versioner av Windows sparar automatiskt användaren Programalternativ (inställningar) under det svåra att hitta och normalt inte mappade Admin/Appdata/etc./etc./Mistral/' programnamn ' , t.ex. AW2001 eller CW2001 mappvägen. Dessa användare Programalternativ kan också sparas till mer meningsfulla användardefinierade mappvägar med hjälp av Mistrals fil Säkerhetskopia .

Se även: säkerhetskopiera (spara) beräkningsfiler och personliga programinställningar