rumstemperatur

Om du klickar på rumstemperatur-knappen skapas ett formulär som underlättar införandet av rumsdesignförhållanden. Våtbulbstemperaturen kan matas in direkt eller så kan programmet automatiskt beräkna detta genom att kontrollera Enter Relativ Fuktighet (gäller inte Coldwind).

"Error Traps" förhindrar inträde av temperaturer som ligger utanför gränserna som programmet är utformat för att beräkna.

Rumstemperaturgränser för Airwind är minst 17°C, högst 30°C (86°F).

Rumstemperaturgränser för CellWind är minst 2°C (36°F), högst 15°C (59°F).

Rumstemperaturgränser för Coldwind är minimum -40°C (-40°F), högst 12°C (54°F).

Se specialfunktionskoder för att låta Coldwind beräkna rumstemperatur ner till -99ºC (-146ºF).

Se även:-
Omgivande