zoner

Ett obegränsat antal "zoner" kan skapas och rum tilldelas till dessa zoner. Klicka på 'Rumzon' knappen på den översta menyraden för att skapa en ny zon. Det nuvarande valda rummet kan placeras i en zon helt enkelt genom att markera (välja) en zon innan du lämnar (genom att klicka på OK) på formuläret 'Rumszon'. Detta innebär att man måste se till att en rumszon inte av misstag ändras innan man går ut från rumszonformuläret.