enkla rumformer

I skrivande stund är 'AIRWIND' programmen unika bland världens A/C beräkningsprogram för att kunna hantera rum med ett oändligt antal väggar, i alla vinklar, placerade i ett obegränsat antal zoner och med vilken blandning som helst av byggmaterial. För ytterligare bekvämlighet och ännu snabbare drift har en anläggning för att omedelbart välja en av två fördefinierade rumsformer lagts till. Klicka bara på någon av dessa "självförklarande" knappar -