luftkonditioneringsapparater

När en beräkning av luftkonditioneringsbelastningen har slutförts kommer en ny länk att visas på programmets huvudformulär som erbjuder automatiskt val av lämplig luftkonditioneringsutrustning för att uppfylla den obligatoriska arbetsuppgiften. Klicka på ikonen (som visas ovan, när den visas) för att automatiskt länka till A/C val av program sponsrade (och certifierade) av världens ledande A/C utrustningstillverkare.

Dessa urvalsprogram gör att du kan välja, se och till och med beställa lämplig luftkonditioneringsutrustning med ett minimum av ansträngning och, viktigast av allt, med full förtroende för att markeringarna är korrekta och så konkurrenskraftiga som möjligt.