paragraf - standard

Möjligheten för snabba och viktiga, konsekventa, högkvalitativa, kundnoteringar tillhandahålls genom ett system med användarredigerbara "Standardparagraf".
Förberedda textskript som upprepade gånger används i kontraktuellt bindande korrespondens kan lagras i programmet och sedan hämtas, redigeras vidare vid behov och placeras i tryckta dokument som också automatiskt inkluderar beräkningsresultat från programmen.

För mindre företag ger denna anläggning snabbt och exakt generering av professionell korrespondens av hög kvalitet utan att det behövs dyra sekreterartjänster är ovärderliga. För större organisationer erbjuder anläggningen ett värdefullt förvaltningsverktyg för underhåll konsistens, formella kvalitetskontrollförfaranden och för att säkerställa företagets policyregler följs av all personal.

Mistrals program är försedda med en rad standardparagraf som är typiska för användning i branschen och dessa kan redigeras, förbättras och läggas till till efter behov.