ventilation

Ventilation (gælder kun for klimaanlæg og ølkølerversioner af programmet)

Ventilationsindgangene åbnes ved at klikke på knappen Ventilation og betragtes med henblik på programberegningsprocedurerne til at blive anvendt på positivt lufttryk, der indføres af klimaanlægget i omgivende forhold. Der skal udvises forsigtighed for at undgå risikoen for overspecifikation af luftinfiltration, hvor klimaanlæg og / eller ventilationssystemer med positivt tryk er anvendelige i det rum, der overvejes. Luftinfiltration er mere tilbøjelige til at forårsage luftlækage under sådanne omstændigheder, og alle angivne tal for luftinfiltration kan kun påvirke (øge) de endelige klimaanlæg.

Der er muligheder for at vælge enten 'Anslået' ventilation eller 'Specificeret'. Når du vælger programmet "Beregnet", linkes det automatisk til funktionen "Personaleoplysninger" for at anbefale de ideelle ventilationshastigheder (afhængigt af antallet af medarbejdere og aktiviteter).

I tilstanden "Beregnet" vises graden af ​​ventilation og resulterende gevinster derfor først, når "Personaleoplysninger" er indtastet.

SI-drift

Ventilation kan specificeres ved hjælp af en af ​​fire metoder: - Luftændringer pr. Dag (24 timer i døgnet); Liter pr. Sekund Kubikmeter pr. Minut Kubikmeter pr. Sekund. Programmet, med fordelen ved automatisk oprettet rumvolumen, beregner automatisk de resterende værdier mod en af ​​de fire valgte inputmetoder.

Imperial operation

Ventilation kan specificeres ved hjælp af en af ​​fire metoder: - Luftændringer pr. Dag (24 timer i døgnet); Kubikfod pr. Sekund Kubikfod pr. Minut Kubikfod i timen. Programmet, med fordelen ved automatisk oprettet rumvolumen, beregner automatisk de resterende værdier i forhold til en af ​​de fire valgte inputmetoder.

Se også:

ekstra ventilation fra andre udvalgte belastninger
luftskifter (per dag [24 timer])
Infiltration
insertion reaktion på luftbevægelse