infiltration

Luftlækage (infiltration), der finder vej ind i lokalet, kan enten beregnes automatisk i overensstemmelse med anerkendt forskning om emnet, eller brugeren kan løbe over og definere deres egen luftinfiltrationshastighed. Programmet betragter infiltrationsluftforholdene som omgivende. Der skal udvises forsigtighed for at undgå risikoen for overspecifikation af luftinfiltration, hvor klimaanlæg og / eller ventilationssystemer med positivt tryk gælder for det rumdesign, der overvejes. Luftinfiltration er mere tilbøjelige til at forårsage luftlækage under sådanne omstændigheder, og alle angivne tal for luftinfiltration kan kun påvirke (øge) de endelige klimaanlæg.

(Coldwind)

Programmet indgår automatisk i typiske luftændrings- / infiltrationsværdier baseret på undersøgelser for rum i forskellige størrelser og med ret traditionelle konstruktioner og byggematerialer. Disse kan overskrives ved at klikke på etiketten for alternative muligheder, men er tilstrækkelige til at give rimelige og sikre værdier, hvis der ikke kendes mere nøjagtige tal.

Det skal bemærkes, at Coldwinds standard infiltrationshastigheder antager, at det samlede rumvolumen automatisk justeres for at tage højde for forskydning af den volumen, som produktet optager i rummet. Den procentdel, der går tabt ved forskydning, varierer som funktion af både rumvolumen og også størrelsesforholdet mellem indvendigt gulvareal sammenlignet med rummets højde. Hvis en bruger foretrækker, at dette ikke skal være tilfældet, giver programmet mulighed for, at disse standardregler kan tilsidesættes ved anvendelse af en 'Koder til særlige funktioner'.

SI-drift

Infiltration kan specificeres ved hjælp af en af ​​fire metoder: - Luftændringer pr. Dag (24 timer i døgnet); Liter pr. Sekund Kubikmeter pr. Minut Kubikmeter pr. Sekund. Programmet, med fordelen ved automatisk bestemt rumvolumen, beregner automatisk de resterende værdier mod en af ​​de fire valgte inputmetoder.

Imperial operation

Infiltration kan specificeres ved hjælp af en af ​​fire metoder: - Luftændringer pr. Dag (24 timer i døgnet); Kubikfod pr. Sekund Kubikfod pr. Minut Kubikfod i timen. Programmet, med fordelen ved automatisk bestemt rumvolumen, beregner automatisk de resterende værdier mod en af ​​de fire valgte inputmetoder.

Se også:

ekstra ventilation fra andre valgte belastninger
luftændringer (per dag [24 timer])
ventilation
Koder til særlige funktioner