våd pære

Ved at klikke på knappen Rumtemperatur oprettes den form, der letter introduktionen af ​​værelsesdesignforhold, herunder tør pæretemperatur .

våd pære kan gå direkte ind, eller programmet kan automatisk beregne dette ved at vælge Angiv relativ luftfugtighed . 'Coldwind' beregner automatisk våde pærer og relativ fugtighed i rummet, hvilket eliminerer behovet for at komme ind i dem.

Se også: Omgivelser

Selvom Geografiknappen automatisk går ind i de højeste våde og tørre temperaturer om sommeren, plus Sol Air timetemperaturjustering, er det muligt at tilsidesætte disse ved at klikke på Ambient- knappen. Den våde lampetemperatur kan indstilles direkte, eller programmet kan automatisk beregne dette ved at vælge Angiv relativ luftfugtighed .

Se også: Rumtemperaturer