arbete (av människor)

Både känsliga och latenta värmeförstärkningar till följd av beläggning av personalrum nås genom att klicka på personalknappen. Genom att klicka på Lägg till -knapparna öppnas menyer där typen av personalaktivitet (och därmed nivåer på värmevinst) kan definieras och även antalet personal som deltar i varje aktivitet.

Flera olika personalaktiviteter kan väljas samtidigt genom att upprepa klicka på knappen Lägg till. På samma sätt, genom att markera tidigare angivna markeringar, klickar du på knappen Ta bort tar du bara bort de data som motsvarar det markerade valet från beräkningen.