rutnätstorlek kalla rum

Kylrum i rutstorlek med en uppsättning 'förkonstruerade' för specifika tillverkares mönster kan väljas genom att klicka på Ny i menyn Fil och välja Raster innan du börjar en ny beräkning. En menylista med tillverkare kan presenteras (beroende på programfråga) för användare att välja rum i rutstorlek och i vissa fall kommer dessa att tillhandahålla fullständig prissättning, val av utrustning och rutiner för kundnoteringar.

Val av kylrum i rutnät är "dynamiska" eftersom de kan redigeras för att bättre passa slutanvändarnas krav. Men redigerade rum i rutstorlek som inte längre matchar standardproduktbjudandet från sina ursprungstillverkare är naturligtvis en fråga för diskussion med respektive rumstillverkare.

Standardutgåvan av 'Coldwind' levereras med en databas som innehåller 4,740,768 "förkonstruerade", "Grid Size" kylrum och frysdesign. Närmast dessa till en ny projektdesign kan öppnas och då kan bara de delar som måste justeras för att matcha det exakta projektet redigeras. Således sparar många minuter med att skapa en ny design. Med den extra fördelen att programmet redan kommer att ha inkluderat bästa standarddesignpraxis för designen på sådan viktiga frågor som produktomsättning , produktinmatningstemperatur och produktneddragning gånger etc.

FÖRSIKTIGHET! Var försiktig när du öppnar en 'Rasterstorlek' kylrum eller frysdesign och sedan gör ändringar i den, att komma ihåg att också redigera Referens beskrivning för att matcha den nya designen.