grupp väggar

Genom att samtidigt hålla ner kontrollknappen (Ctrl) samtidigt som du klickar på väggetiketter är det möjligt att välja slumpmässiga grupper av väggar för att samtidigt välja konstruktionsmaterial och / eller tillägg till fönster och dörrar. Man bör dock vara försiktig med att notera att om fyra väggar väljs samtidigt och sedan läggs till tre fönster kommer detta att resultera i att 4 X 3 = 12 fönster läggs till i projektet. Det är naturligtvis möjligt att först välja en grupp väggar som har gemensamma detaljer och sedan återgå till rumsdesignformen för att välja en annan grupp väggar eller enskilda väggar för att ange unika detaljer.

Se även: Val av flera väggar
Se även: Dra & släpp (rum)