relativ luftfuktighet

Om du klickar på knappen Rumstemperaturer skapas formen som underlättar inträde av rumsdesignförhållanden inklusive både våtbulbstemperaturen och torrtemperaturförhållanden.

våtbulbstemperaturen kan komma in direkt eller så kan programmet automatiskt beräkna detta genom att markera Ange relativ fuktighet. Coldwind beräknar automatiskt våtbulbstemperaturenoch relativ luftfuktighet i rummet, vilket eliminerar behovet av att ange dessa.

(Airwind)

(Coldwind)

Se även: Ambient

Även om Geografi knappen automatiskt går in i högsta våtbulbstemperaturen och torrtemperaturförhållanden på sommaren, plus Sol Air timtemperaturjustering, är det möjligt att åsidosätta dessa genom att klicka på Ambient knapp. våtbulbstemperaturen kan matas in direkt eller så kan programmet automatiskt beräkna detta genom att välja Specificera relativ luftfuktighet.

Se även: Rumstemperaturer