database bewerken

(exclusief eigendomsgegevens RAC-apparatuur) Bouw- en isolatiematerialen, meteorologisch en product (voedsel) enz., Databases die worden geleverd met programma's zijn ingesteld om alleen in de modus 'Alleen lezen' te werken. Ze kunnen daarom niet door programmagebruikers worden bewerkt. Dit om een ??continue programma-integriteit te waarborgen. Maar gebruikers van het programma kunnen hun eigen aanvullende gegevens toe te voegen voor de automatische toegang door programma's en die zal verschijnen naast de oorspronkelijk verstrekte gegevens en ook werken op precies dezelfde manier als de oorspronkelijk verstrekte gegevens.

Door de gebruiker gegenereerde extra gegevens worden in de databasemenu's geïdentificeerd met een toegevoegd pictogram om deze duidelijk als niet-origineel te identificeren . Er kan niet worden gegarandeerd dat niet-originele gegevens afkomstig zijn van een officiële of gecertificeerde bron, zoals veel van de gegevens die oorspronkelijk door Mistral met zijn programma's zijn verstrekt. Het kan daarom belangrijk zijn dat gebruikers zich hiervan bewust zijn, met name in organisaties waar meerdere gebruikers toegang hebben tot dezelfde programma's.

Een snelle manier om nieuwe database-items te maken, met name een complex item zoals een nieuwe samenstelling van materialen, is om een ??bestaand vergelijkbaar item te kiezen en het vervolgens te kopiëren (door het in het menu te markeren en de meegeleverde knop Kopiëren te gebruiken ) en vervolgens om bewerk de kopie, voeg onderdelen toe, wijzig of verwijder de bijbehorende gegevensveldonderdelen zoals vereist.

Voor gebruikersgemak gebruiken andere databases (bijv. De Windows-database of Deuren-database enz.) Vergelijkbare routines.

Zie ook:-
databases
luchtgrenslaag
back-up (opslaan) rekenbestanden en gepersonaliseerde programma-instellingen
herstellen eerder opgeslagen rekenbestanden en gepersonaliseerde programma-instellingen