containere og opbevaring

(Beregninger af kølebelastning)

Produktbeholdere og andre ikke-letfordærvelige genstande, der anvendes til transport af produkt ind og ud af kølerummet, kan føjes til belastningsberegningen. Dette kan være særligt vigtigt, når en proces regelmæssigt er afhængig af at lægge produktet i vogne eller paller, der f.eks. Midlertidigt har været anbragt i et ikke-temperaturreguleret rum, inden det læsses. Potentielt tilføj så meget som 20% til produktbelastningen i nogle tilfælde.

Vælg det nærmeste element fra den omfattende menu med anførte containere og opbevaringsartikler, flere typer, hvis det er relevant, vælg derefter 'Brugerdefineret' for at indtaste den samlede vægt for hver indtastet type.

"Frysende" temperaturer og latente data for containere og opbevaringsartikler er normalt ikke angivet, eller hvis de er af akademisk interesse, fordi de ikke er nødvendige under dette program. "Frys" temperaturer for disse emner er så høje, at det gør den latente belastningsberegning, der er knyttet til dem, unødvendig. Smeltepunktet og dermed smeltetilstanden for stål er for eksempel et sted i 1811K-regionen! Af samme grund er den specifikke varme, der vises for disse artikler, til den ene side af 273.15K (491.67R), frysetemperaturen for vand, og er derfor den samme.

Alle værdier blev undersøgt for at være de, der gælder for 'fødevaresikre' varianter af materialer, der er ordineret i de fleste lande.

Se også:-

fødevarer
gaffeltruck bredde
paller, standard størrelser produkt input
/ output temperaturer
produkttemperatur reduktion cyklus (tid)
produkt
omsætning pallekapacitet for vin taske