spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

Installationsvejledning side 1 af 10

Illustrationer og nogle programfilnavne, der bruges i denne vejledning, er kun typiske. Det program, du har til hensigt at installere, kan vise forskellige illustrationer og filnavne. Imidlertid vil de beskrevne principper være de samme.

For at installere Mistral-programmer og databaser er det nødvendigt at køre installationsproceduren , som altid leveres med ærlige kopier af softwaren. Det er umuligt at installere software med succes på nogen anden måde. Ethvert forsøg på at gøre det ville omgå kritiske sikkerheds- og registreringsprocedurer og kun resultere i korrupte eller ufuldstændige filinstallationer, der med vilje er umulige at bruge.

Installation fra downloadet exe-fil
Et downloadet Mistral-softwaresystem udstedes i en enkelt # setup.exe- fil og indeholder ofte tusindvis af individuelle programfiler, interaktive databaser, hjælpesider, grafik og andre vigtige filer, der udgør hele systemet. Det anbefales, at du midlertidigt opretter en mappe, hvor du gemmer filen # setup.exe, som downloades fra Mistral-webstedet, og som du nemt kan finde.

Hvis du ikke har downloadet endnu, kan du gøre det via dette link

Efter download af filen skal du klikke på det downloadede filnavn for at åbne nedenstående formular.
Klik på Næste på formularen for automatisk at starte udpakning og installation.

Klik her for den næste side med installationsinstruktioner.

Mistrals forpligtelse:

For at få fordelene ved edb til vores industri - uden de historisk tilknyttede problemer.