spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

Installatiehandleiding pagina 1 van 10

Illustraties en enkele programmabestandsnamen die in deze handleiding worden gebruikt, zijn alleen typisch. De programma's die u wilt installeren, kunnen verschillende illustraties en bestandsnamen bevatten. De beschreven principes zijn echter hetzelfde.

Om Mistral-programma's en databases te installeren, moet de installatieprocedure worden uitgevoerd die altijd wordt geleverd met bonafide kopieën van de software. Het is onmogelijk om programma's op een andere manier succesvol te installeren. Elke poging daartoe zou de kritieke beveiligings- en registratieprocedures omzeilen en alleen resulteren in beschadigde of onvolledige bestandsinstallaties die opzettelijk onmogelijk te bedienen zijn gemaakt.

Installatie van gedownload exe-bestand
Een gedownload Mistral-programmasysteem wordt uitgegeven in een enkel # setup.exe- bestand en bevat vaak vele duizenden individuele programmabestanden, interactieve databases, Help-pagina's, grafische afbeeldingen en andere essentiële bestanden die het volledige systeem vormen. Het wordt aanbevolen om tijdelijk een map te maken waarin u het # setup.exe- bestand opslaat dat is gedownload van de website van Mistral en dat u gemakkelijk kunt vinden.

Als u nog niet heeft gedownload, kunt u dit doen via deze link

Nadat het downloaden van het bestand is voltooid, klikt u op de naam van het gedownloade bestand om het onderstaande formulier te openen.
Klik op Volgende op het formulier om automatisch het uitpakken en installeren te starten.

Klik hier voor de volgende pagina met installatie-instructies.

Mistral's inzet:

Biedt de voordelen van automatisering aan onze branche - zonder de historisch gerelateerde problemen.