product database bewerken

Producten voor Coldroom-opslag worden geselecteerd uit lijsten die zijn gerangschikt in groepen van het type 'voedsel'. Elke groep bevat een lijst met veelvoorkomende producten en hiervoor worden alle relevante thermische eigenschappen als standaardwaarden in het programma opgeslagen. De standaardwaarden omvatten Specifieke warmte boven de vriestemperatuur van het product, Specifieke warmte onder de vriestemperatuur van het product, de vriestemperatuur van het product en Latente warmte. Groenten en fruit, en de generieke groep die wordt beschreven als 'Algemeen doel', bevatten waarden voor Warmte van Ademhaling.

Toegang tot de database met voedingsproducten wordt verkregen via het item 'Opties' in de bovenste menubalk van het programma.

Klik op 'Opties' in de bovenste menubalk, vervolgens op 'Aanpassen' en vervolgens op 'Productdatabase'.

Er is een fout opgetreden in de database om onvolledige vermeldingen te negeren en om te voorkomen dat onrealistische waarden worden ingevoerd.

Volgens Microsoft-regels is het voor programmagebruikers verboden om databases te bewerken die zijn opgeslagen in de voorgeschreven Windows-programmamap (bijv . C: \ Program Files (x86) \ Mistral ).

Windows dwingt daarom het maken van extra databasebestanden wanneer een programmadatabase wordt bewerkt of waaraan extra gegevens worden toegevoegd. Om de bediening eenvoudig te houden, combineert Mistral automatisch originele databasegegevens en door de gebruiker toegevoegde gegevens zodat deze samen worden weergegeven wanneer programma's worden uitgevoerd. Om gebruikers te helpen zowel te vinden als te identificeren welke de oorspronkelijk geleverde gegevens zijn en welke gegevens zij mogelijk hebben toegevoegd, worden de nieuwe databases geïdentificeerd door het pictogram

Zie ook:-
voedsel
product entry/exit temperaturen
product temperatuur reductie cyclus (tijd)
productomzet
back-up (opslaan) berekeningsbestanden en gepersonaliseerde programma-instellingen
herstel eerder opgeslagen rekenbestanden en gepersonaliseerde programma-instellingen