voedsel

Voedsel dat in een koelcel of vriezer wordt geïntroduceerd, wordt in het hele programma aangeduid als product .

Het programma omvat een grote en uitgebreide database van gangbare voedingsmiddelen en andere relevante producten, samen met hun individuele eigenschappen . Deze eigenschappen omvatten vriestemperatuur, soortelijke warmte boven vriestemperatuur, soortelijke warmte onder vriestemperatuur, latente warmte en waar relevant ademhalingswarmte .

Het programma is voorzien van een eenvoudig te gebruiken database-bewerkingsprogramma en gebruikers kunnen gegevens toevoegen of bewerken voor toegang door het programma, zelfs terwijl het programma actief is! . Sleutelwaarden productinformatie eigenschappen kunnen worden ingevoerd met Engelse eenheden of SI (metrisch) eenheden en welke meeteenheid gekozen het programma berekent automatisch en gelijktijdig voert de andere.

Zie ook:-
product
productdatabase bewerken
product entry / exit temperaturen
product temperatuur reductie cyclus (tijd)
product omzet
containers en opslag
back-up (opslaan) rekenbestanden en gepersonaliseerde programma-instellingen
herstellen eerder opgeslagen rekenbestanden en gepersonaliseerde programma-instellingen