redigering af produktdatabase

Produkter til opbevaring af kølerum er valgt fra lister arrangeret i grupper af madtyper. Hver gruppe har en liste over almindelige produkter, og til disse gemmes alle relevante termiske egenskaber i programmet som standardværdier. Standardværdierne inkluderer Specifik varme over produktets frysetemperatur, Specifik varme under produktets frysetemperatur, Produktets frysetemperatur og Latent varme. Frugt og grøntsager og den generiske gruppe, der er beskrevet som "General Purpose", inkluderer værdier for åndedrætsvarme.

Adgang til databasen for fødevarer sker via indstillingen "Valgmuligheder" i programmets øverste menulinje.

Klik på "Indstillinger" i den øverste menulinje, derefter "Tilpas" og derefter "Produktdatabase".

Databasen er blevet fanget både for at ignorere ufuldstændige poster og også for at forhindre urealistiske værdier i at blive indtastet.

Microsofts regler forbyder softwarebrugere at redigere databaser, der er gemt i den foreskrevne Windows-applikationslagermappe (f.eks . C: \ Program Files (x86) \ Mistral ).

Windows tvinger derfor oprettelsen af ​​yderligere databasefiler hver gang en applikationsdatabase redigeres eller yderligere data tilføjes. For at bevare brugervenligheden fletter Mistral automatisk originale databasedata og brugertilføjede data, så de vises sammen, når programmer køres. For at hjælpe brugere med at finde og også identificere, hvilke data der oprindeligt blev leveret, og hvilke data de muligvis har tilføjet til de nye databaser, identificeres det med ikonet

Se også:-

madprodukt
input/output temperaturer
produkttemperaturreduktionscyklus (tid) backup af
produktomsætning
(gem) beregningsfiler og personlige programindstillinger
gendanner tidligere gemte beregningsfiler og personlige programindstillinger