mistral logo 56x75 Mistral grundades 1984 och är stolt över att vara allmänt betraktat som den "generiska" programvaruförsörjaren för kyl- och luftkonditioneringsindustrin. På sin hemmamarknad används Mistral-mjukvara av mer än 85% av kyl- och luftkonditioneringsentreprenörsföretag och program som distribueras till över 25 000 användare i 140 länder runt om i världen.


All News 2021spacer
Really old news

Mistral Associates - Nyheter januari 2020


Mistral nu på svenska


sweden_flag.gif

Vi vet att våra lojala kunder och vänner i Sverige alla talar engelska men med Sverige under många år som en av Mistrals mest framgångsrika marknader, då som en fråga om respekt och artighet tyckte vi att vi borde erbjuda denna översättning.

Ingen enkel uppgift! Tiotusentals ord, ibland inklusive oundvikliga branschsjargong och kollokvialism, i fraser som ofta skapas i realtid med hjälp av sofistikerade textsträngssamverkningsalgoritmer; ofta med tillagda 'dynamiska' data inkluderade. Allt på grammatiskt korrekta platser naturligtvis!

Bortsett från de hundratals sidorna med programformtekst finns alla stöddokument också. Dynamiskt länkade och "fokuserade" hjälpsidor, tips, kortkort och felmeddelanden, databasfält och installationsinstruktioner.

Och nej, det är inte en enkel Google Traduction-övning! Det är en tidskrävande och mycket dyr process som tar upp månader med mycket skickligt arbete.

Den första utgåvan är på Beta teststadiet. Det kommer att vara fel! Beklagligt men oundvikligt. Om du hittar ett stavfel eller ett grammatiskt fel eller till och med en fras eller ord som helt eller delvis misslyckas med att översätta (från kärnprogrammet Enlish språkoperation), vänligen returnera artigheten och meddela oss. På tydliga, oemotionella termer och naturligtvis, inklusive en verifierbar korrigering. Vi kommer att agera efter dina råd omedelbart.

Berätta vad du hittade här. Viktigt berätta för oss hur vi rättar till det.


Ingen kostnadsuppdatering för alla Mistral-programlicenser:- Uppdatera länken
En ny registrering av företag tillträde kan behövas för äldre installationer (4 veckor +) men detta skickas automatiskt vid behov.återgå till början av sidan