PROGRAM FÖR KYLNING OCH LUFTKONDITIONERING PROFESSIONALS av MISTRAL

Alla Mistral-program har illustrerade och interaktiva hjälpmanualer i färg. Exakt samma hjälpsidor som medföljer alla program kan ses online med länkar nedan.

När program körs kan dessa sidor nås via ett system av dynamisk och fokuserad länkning genom att trycka på tangentbordets F1 -tangent. En standard Windows-konvention för datorprogramvara av hög kvalitet.

Mistrals mål har alltid varit att producera program som är tillräckligt intuitiva att använda så att varken Hjälpsidor eller manualer är nödvändiga. Naturligtvis är detta inte alltid möjligt när man handlar med ett så stort och komplext ämne som mekanisk kylning. Handböckerna ger också råd och tips om vissa funktioner och genvägar som kan ta lång tid att hitta "av misstag"eller helt enkelt av erfarenheter från programanvändning.

För de som nyligen inleder en karriär inom kylning är de väl presenterade och tydligt indexerade manuella sidorna en utbildning i sig.

Selectread_more_arrow2.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

Handböckerna som anges ovan delar samma namn som de program som de är kopplade till.

© Alla hjälpsidor och bilder för Mistral Associates-program är Copyright 1984-2024.
legal_icon.gif Skyddad av internationella fördrag .


Andra användbara rådmistral handshake Hur hjälpsamma var sidorna som länkades här?

spacer_transparent.gif

Om du har ett förslag på förbättringar eller att du till exempel vill lägga till en ny hjälpsida vill vi särskilt höra din idé. Berätta för oss här.


Mistrals åtagande:
Få fördelarna med datorisering till vår bransch - utan de historiskt associerade problemen.