PROGRAM FÖR KYLNING OCH LUFTKONDITIONERING PROFESSIONALS av MISTRAL

Alla Mistral-program har illustrerade och interaktiva hjälpmanualer i färg. Exakt samma hjälpsidor som medföljer alla program kan ses online med länkar nedan.

När program körs kan dessa sidor nås via ett system av dynamisk och fokuserad länkning genom att trycka på tangentbordets F1 -tangent. En standard Windows-konvention för datorprogramvara av hög kvalitet.

Mistrals mål har alltid varit att producera program som är tillräckligt intuitiva att använda så att varken Hjälpsidor eller manualer är nödvändiga. Naturligtvis är detta inte alltid möjligt när man handlar med ett så stort och komplext ämne som mekanisk kylning. Handböckerna ger också råd och tips om vissa funktioner och genvägar som kan ta lång tid att hitta "av misstag" eller helt enkelt av erfarenheter från programanvändning.

För de som nyligen inleder en karriär inom kylning är de väl presenterade och tydligt indexerade manuella sidorna en utbildning i sig.

Manualer som listas ovan delar samma namn som de program som de är kopplade till.

mistral handshake Hur bra för dig var sidorna länkade här?

Om du har ett förslag till förbättring eller att lägga till en ny hjälpsida till exempel, skulle vi särskilt vilja höra din idé. Berätta för oss här.


Mistrals åtagande : -

Att få fördelarna med datoriseringen till vår bransch - utan de historiskt associerade problemen.