spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparant.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

PROGRAM FÖR KYLNING OCH LUFTKONDITIONERING AV PROFESSIONALS av MISTRAL

Ladda ner för nya och befintliga licenstagare. Mistral 'Corporate' License Software Suite Även för gratis programuppdatering och gratis databasuppdatering. Förnya installationen.
spacer_transparent.gif

Som registrerad "företagslicensinnehavare" hos Mistral kan du behöva installera den på ytterligare datorer. Nya medarbetare som nyligen gick med kan också ladda ner och installera från denna länk. Du kan också uppdatera då och då för att se till att du använder de senaste programversionerna och tusentals medföljande interaktiva databaser. Medan din "Enterprise License" säkerställer att dina program kommer att uppdateras automatiskt årligen och tusentals databaser också uppdateras efter behov, kan du eventuellt uppdatera dig själv under tiden. Utan betalningar! Mistrals ingenjörer och utvecklare arbetar outtröttligt med att uppdatera avancerade program för att säkerställa att de uppfyller kraven i de senaste och till och med framtida datoroperativsystemen. Dessutom uppdaterar och kompletterar de ständigt sin egen hårdvara och andra nödvändiga databaser, även DAGLIGT!Genom att göra det möjligt för både dig och dina kollegor att dra nytta av att ha tillgång till den senaste viktiga informationen för att hålla ditt företag framför resten! 12 RAC -programvarulista


Köp en ny Mistral företagslicens här , ladda ner och installera den omedelbart.

Mistral "Företagslicens". Alla 12 Mistral Application Engineering RAC -program + tusentals aktivt underhållna interaktiva databaser. Endast slantar för var och en av dina värderade anställda om dagen. Om du tycker att det är dyrt kanske du borde fråga dig själv om du är i rätt affär! DENNA transaktion tar tillbaka sin kostnad VARJE gång en av dina värderade anställda använder den för att säkra en order!

12 månaders licens för Corporate Suite via säker server - för £395 (plus moms/TVA) eller $505.

Program som kan laddas ner från Internet. Årsavgift "Fast i det oändliga" (med förbehåll för inflation).

ten_ani.gif

Ett komplett programprogram för organisationer med upp till 5 anställda som arbetar från eller rapporterar till en geografisk plats. För större organisationer, se omfattningen av avgifter för stora organisationer.

Observera att valutan initialt kan visas i euro, men kan ändras i valutamenyn.

Villkoren för Mistrals kreditkonto är strikt definierade inom 30 dagar efter mottagandet av fakturan. De första (eller första) beställningarna som automatiskt initierar öppnandet av ett kreditkontoavtal är föremål för en beställningsavgift.

Fluktuationer i den dagliga växelkursen kan innebära att det pris du betalar via Mistral Secure Server kan skilja sig något från priserna som visas ovan. Stora ogynnsamma skillnader (mer än enkelsiffror) återbetalas omedelbart på begäran. Vill du göra detsamma för oss om skillnaden är till din fördel?!

Överför beloppet på Mistral Associates faktura med kredit- eller betalkort eller PayPal.

three_users_icon.png Stor organisation Företagsavgift.

single_user_icon.pngFöretagare och studenter som bara behöver en installation bör klicka här.Mistral "CORPORATE LICENSE"
Vi hjälper RAC -proffs att vinna kontrakt, spara pengar och öka vinsten. Du betalar för dig själv om och om igen!

Snabba upp ditt företag till högre vinster så låga som £395 eller $505 per år!


" Mistral -programvara är dyr!"

"Ja ... och Jaguar F Type kostar mer än Ford Focus!"

"Nog sagt."

Denna webbplats använder INTE cookies! Klicka här för att läsa Mistral -policyn