flag_dk.gif flag_de.gif flag_uk.gif flag_fr.gif flag_es.gif flag_it.gif flag_nl.gif flag_pl.gif flag_po.gif flag_se.gif


Mistral grundades 1984 och är stolta över att anses vara den 'generiska' mjukvaruleverantören till kyl- och luftkonditioneringsindustrin. Inhemskt används Mistral-mjukvaran av mer än 85 % av kyl- och luftkonditioneringsentreprenörerna, och program har distribuerats till över 25 000 individer och organisationer i över 140 länder världen över.

Varför? Mistralsystem betalar för sig själva – ofta första gången de används. Du fortsätter att spara pengar och hjälper till att säkra kundorder. Öka konkurrenskraften, professionalisera försäljningspresentationer, tillfredsställa 'slutanvändaren', uppfylla specifikationer, eliminera kostsamma fel, minska personalkostnaderna och följa formella kvalitetssäkringsrutiner – det lönar sig gång på gång.

Hur? Mistral har beprövade program för att möta behoven hos både datornybörjare och experter.

Viktigt är att många välkända 'slutanvändare' som specificerar, från stora livsmedelshandlare till hotellgrupper till statliga myndigheter, nu insisterar på att deras leverantörer använder Mistral-mjukvara för att förbereda sina RAC-program. Detta leder till betydande besparingar vid installation av investeringsvaror och naturligtvis i motsvarande driftskostnader. Betyder detta att RAC-industrin gradvis blir 'outbildad'? Tvärtom, med så många RAC-utbildningsleverantörer över hela världen som använder Mistral-programvaran som ett undervisningsverktyg, är anklagelsen om att minska kompetensen helt klart en myt.

Den enda RAC-programutvecklaren i 'världsklass' som enbart ägnar sig åt att tillhandahålla 'opartisk' programvara. Oberoende mjukvara som är specifik för den bransch den verkar i. Mistral är godkänd och stöds av de flesta av världens ledande kyl- och luftkonditioneringstillverkare, vilket ger DIG kontroll. Inte billigt, men det bästa kommer sällan med. Du får vad du betalar för!

Mistrals åtagande:
Att tillföra datoriseringens fördelar till vår bransch – utan de problem som historiskt sett är förknippade med det.