Selectread_more_arrow2.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

voedsel eigenschappen

Fysieke eigenschappen van sommige algemeen gekoelde levensmiddelen, dranken en andere items. Uw computer heeft een live internetverbinding nodig om deze app te laten werken. Ter plagiaat zijn sessies beperkt tot 10 inzendingen per periode van 24 uur.

Fysische eigenschappen omvattende specifieke warmte boven vriestemperatuur, specifieke warmte onder vriestemperatuur (beide uitgedrukt in kilojoule per kilogram per Kelvin (graden) of kJ/kg/K); Latente warmte (kilojoule per kilogram (kJ/kg); Ademhitte (gemiddelde, kilojoule per kilogram kJ/kg) en vriestemperatuur (gemiddelde, graden Celsius (° C)) kunnen worden gevonden door de naam van het onderwerp in het onderstaande vak in te voeren.

Imperiale waarden en equivalente eenheden worden ook gelijktijdig weergegeven.

De onderstaande procedure bevat slechts een representatieve steekproef van een paar honderd database-items. Echte programma's kunnen duizenden databases bevatten, elk met vele duizenden van gegevensitems.


Voer drie of meer opeenvolgende letters van het gewenste zoekitem in (bijvoorbeeld 'ber' voor 'berries'). Klik op de itempictogrammen hierboven wanneer deze fysieke eigenschappen lijken weer te geven.

Klik op itempictogrammen hierboven wanneer ze verschijnen om fysieke eigenschappen weer te geven.

Deze procedure voor het vinden van deze fysieke eigenschappen is verstrekt door Mistral Associates als een gratis en filantropische service aan alle personen en organisaties die primair een belang hebben bij de voedselvoorziening, productie, opslag, distributie en koeling. Mistral Associates maakt geen aanspraak op hun nauwkeurigheid en aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de gevolgen van hun gebruik of toepassing. Mistral Associates verbiedt ook het ophalen of gebruiken van informatie uit de procedure of informatie die beschikbaar is op deze of een andere van haar webpagina's om de gevestigde belangen, zowel financieel als de reputatie, van de organisatie bekend als Mistral Associates of van enige andere van zijn medewerkers of aandeelhouders.

De weergegeven fysieke eigenschappen zijn onderzocht door Mistral Associates en in elk geval is gebleken dat waarden voor elk item openbaar worden weergegeven in meer dan één vrij beschikbare geloofwaardige referentie. Ze worden veel gebruikt en worden daarom beschouwd als informatie in het publieke domein. Als een persoon of vertegenwoordiger van een organisatie niet akkoord gaat met het opnemen van dergelijke gegevens voor een item in de openbaar beschikbare procedure op deze website, kunnen ze schrijven naar Mistral Associates op het adres zoals weergegeven via de link 'Contact' op deze website-pagina's , onder vermelding van hun redenen en kwalificatie voor hun bezwaar. Volledige en respectvolle overweging zal worden gegeven en indien nodig geacht, passende maatregelen worden genomen om dergelijke items te verwijderen of te wijzigen.