mat

Mat introducerad i ett kylrum eller frys kallas under hela programmet produkt .

Programmet innehåller en stor och omfattande databas över vanliga livsmedel och andra relevanta produkter, tillsammans med deras individuella egenskaper . Dessa egenskaper inkluderar frysetemperatur, specifik värme över frysetemperatur, specifik värme under frysetemperatur, latent värme och där det är relevant andningsvärme .

Programmet har ett enkelt att använda databasredigeringsverktyg och användare kan lägga till eller redigera data för åtkomst av programmet även om programmet faktiskt körs! . Nyckelvärden för produkt egenskaper kan anges med antingen Imperial enheter eller SI (metriska) enheter och vilken mätenhet som väljs kommer programmet att göra beräkna automatiskt och samtidigt ange den andra.

Se även:-

produkt
produktdatabasredigering
produktinmatnings- / utgångstemperaturer
produktens temperaturreduceringscykel (tid)
produktomsättning
containrar och lagring
säkerhetskopiering (spara) beräkningsfiler och personliga programinställningar
återställa tidigare sparade beräkningsfiler och personliga programinställningar