flag_dk.gif flag_de.gif flag_uk.gif flag_fr.gif flag_es.gif flag_it.gif flag_nl.gif flag_pl.gif flag_po.gif flag_se.gif


Mistral, opgericht in 1984, is er trots op dat het algemeen wordt beschouwd als de 'generieke' leverancier van softwaresystemen voor de koel- en airconditioningindustrie. Op de binnenlandse markt wordt Mistral-software gebruikt door meer dan 85% van de installateurs van koel- en airconditioningsystemen, en programma's zijn verspreid onder meer dan 25.000 individuen en organisaties in meer dan 140 landen over de hele wereld.

Waarom? Mistral-systemen betalen zichzelf terug – vaak de eerste keer dat ze worden gebruikt. U blijft geld besparen en helpt klantenbestellingen veilig te stellen. Het vergroten van de concurrentiekracht, het professionaliseren van verkooppresentaties, het tevredenstellen van de 'eindgebruiker', het voldoen aan specificaties, het elimineren van kostbare fouten, het verlagen van de personeelskosten en het naleven van formele kwaliteitsborgingsprocedures - dit loont keer op keer.

Hoe? Mistral heeft bewezen 'foutdetectie' programma's die tegemoetkomen aan de behoeften van zowel computerbeginners als experts.

Belangrijk is dat veel bekende 'eindgebruikers'-specificaties, van grote voedselretailers tot hotelgroepen en overheidsinstanties, er nu op staan ​​dat hun leveranciers Mistral-software gebruiken om hun RAC-programma's voor te bereiden. Dit leidt tot aanzienlijke besparingen op de installatie van kapitaalgoederen en uiteraard op de bijbehorende bedrijfskosten. Betekent dit dat de RAC-industrie geleidelijk aan 'ontgeschoold' wordt? Integendeel, aangezien zoveel RAC-opleidingsaanbieders wereldwijd Mistral-software als leermiddel gebruiken, is de beschuldiging van deskilling duidelijk een mythe.

De enige RAC-programmaontwikkelaar van wereldklasse die zich uitsluitend toelegt op het leveren van 'onpartijdige' software. Onafhankelijke software specifiek voor de branche waarin zij actief is. Mistral is goedgekeurd en ondersteund door de meeste toonaangevende fabrikanten van koel- en airconditioningsystemen ter wereld, waardoor JIJ de controle hebt. Niet goedkoop, maar het beste komt zelden langs. Je krijgt waar je voor betaalt!

flag_10_years.giftien_l_ani.gif
De belofte van Mistral:
de voordelen van automatisering naar onze sector brengen – zonder de problemen die er historisch mee gepaard gaan.