spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

MISTRAL SOFTWARE TIL PROFESSIONELLE KØLE- OG AIRCONDITIONINGSSYSTEMER


reinstall_text_ani.gif12 måneders erhvervslicens for virksomheder med fem ansatte eller færre
460 euro om året (+moms). Mistral 'Corporate Licence'.
spacer_transparent.gif


three_users_icon.gif

12 måneders erhvervslicens for virksomheder med 6 til 20 ansatte
669 euro om året (+moms). Mistral 'Corporate Licence'.
spacer_transparent.gif

Programmer leveret ved download fra internettet. Bemærk venligst, at valutaen i første omgang vises i euro, men kan ændres til andre valutaer i valutamenuen. Små uoverensstemmelser mellem beløbene vist på denne side og dem, der vises på vores sikre server, skyldes forsinkelser i den manuelle anvendelse af justeringer for valutaomregningsforskelle. Hvis du ikke er tilfreds med dette, opfordrer vi dig til at kontakte os via vores købsforespørgsel-feedbackformular, og vi vil med glæde hjælpe. Ellers anbefaler vi respektfuldt, at du køber et dårligere produkt fra en af ​​vores konkurrenter.

Le Mistral 'Corporate'-licens og Le Mistral 'Subscription'-licens Hjælp professionelle og kommercielle ingeniører med at vinde forretninger, spar penge og øge fortjenesten. Betaler for sine udgifter igen og igen! Hjælp professionelle og salgsingeniører med at vinde forretninger, spar penge og øge fortjenesten. Betaler for sine udgifter igen og igen!

Accelerer din virksomhed til meget mere overskud end til prisen for et par timers arbejde!

single_user_icon.gif Uafhængige forhandlere, lærere og studerende, der kun har brug for en installation, skal klikke her. 190 euro om året (+moms)

"Mistral-software er dyrt!"

"Ja... og at købe en Ferrari 458 Italia koster mere end en Travant!"

"Du kan ikke forklare det klarere end det!"


Nå, måske ikke nok.

På grund af dette er Mistrals ekspertsystemsoftware dyrere end dens efterlignere og desværre de mange plagiater, der sørger for utilstrækkelige erstatninger for intetanende.

Der er faktisk en måde Mistral har sørget for, at licenstagere kan drage fuld fordel af de mest sikre, avancerede og omfattende applikationsingeniørsystemer, mens de undgår nogle af de direkte licenskøbsomkostninger. Dette er for at leje adgangslicenserne gennem det Mistral kalder Enterprise Licensing System.

For et mindre årligt gebyr garanterer Mistral:-

1) Implementer et hvilket som helst af dets nuværende 12 RAC-belastningsenergiberegnings- og applikationsingeniørprogrammer, komplet med alle 17.000+ database- og billedfiler.

2) Stellen Sie Lizenzen für jeden Mitarbeiter einer Organisation bereit.

3) Aktualisieren Sie Softwaresysteme, wann immer ein neues Computerbetriebssystem dies erfordert.

4) Halten Sie alle über 17.000 Datenbanken und Bilddateien von RAC auf dem neuesten Stand.

Der Wert dieses Angebots sollte nicht unterschätzt werden.

Alle 12 Mistral-Programme werden Sie wahrscheinlich nie brauchen, da sie ein so breites Spektrum an Aktivitäten in unserer Branche abdecken. Von kleinen bis großen kommerziellen Kühlhäusern, landwirtschaftlichen Produkten, Versandcontainern, Kühltransporten, Bier- und Weinkellerkühlung, Tiefkühlung und Kühlung, Kostenschätzung und Angebotserstellung für Kühlräume, die Gestaltung von Supermärkten und Komfortkühlung oder Klimatisierung. Gut zu wissen, dass man alles nur hat, wenn man es braucht!

Interesseret? :-

... eller måske foretrækker du en af ​​disse! reliant_robin.gif

Alle Mistral-programmer er designet til brug på IBM-pc'er eller kompatible pc'er med Microsoft Windows 10 og 11 (undtagen W10S) operativsystemer.

Dette websted bruger IKKE cookies! Klik her for at læse Mistral -politikken