PROFESSIONELLE KØLING- OG LUFTKONDITIONERINGSPROGRAM fra MISTRAL

Alle Mistral-programmer har illustrerede og interaktive manualer til farvehjælp. Præcis de samme hjælpesider, der følger med alle programmer, kan ses online med nedenstående links.

Når programmer kører, kan du få adgang til disse sider via et system af dynamisk og fokuseret sammenkædning ved at trykke på tastaturets F1 -tast. En standard Windows-konvention til computersoftware af høj kvalitet.

Mistrals mål har altid været at producere programmer, der er intuitive nok til at bruge, så hverken hjælpesider eller manualer er nødvendige. Det er selvfølgelig ikke altid muligt, når man beskæftiger sig med et så stort og komplekst stof som mekanisk afkøling. Manualerne giver også råd og tip om bestemte funktioner og genveje, der kan tage lang tid at finde "ved en fejltagelse" eller simpelthen ved erfaring ved hjælp af software.

For dem der lige er begyndt på en karriere inden for køling, er de velpræsenterede og tydeligt indekserede manuelle sider en uddannelse i sig selv.

Selectread_more_arrow2.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

Ovenstående manualer deler de samme navne som de programmer, som de er tilknyttet.

© Alle Mistral Associates-programmets hjælpesider og billeder er underlagt Copyright 1984-2024.
legal_icon.gifBeskyttet af internationale traktater.


Anden nyttig råd


mistral handshake Hvor godt for dig var de sider, der er linket her?

spacer_transparent.gif

Hvis du f.eks. har et forslag til forbedring eller tilføjer en ny hjælpeside, vil vi især gerne høre din idé. Fortæl os her.


Mistrals forpligtelse:
For at få fordelene ved edb til vores industri - uden de historisk tilknyttede problemer.

spacer_transparent.gif