spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparant.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

PROGRAMMA'S VOOR KOEL- EN AIRCONDITIONINGSYSTEMEN van MISTRAL

Download voor nieuwe en bestaande licentiehouders. Mistral 'Corporate' License Software Suite Ook voor gratis programma-upgrades en gratis database-updates. Installatie vernieuwen.
spacer_transparant.gif

Als geregistreerde Mistral 'bedrijfslicentiehouder' moet u mogelijk op extra computers installeren. Ook recent toegevoegde nieuwe collega's kunnen via deze link downloaden en installeren. U kunt ook af en toe updaten om er zeker van te zijn dat u de nieuwste editie van de programma's en duizenden bijbehorende interactieve databases gebruikt. Hoewel uw bedrijfslicentie garandeert dat uw programma's jaarlijks automatisch worden bijgewerkt en dat de duizenden databases indien nodig worden bijgewerkt, wilt u in de tussentijd misschien uzelf bijwerken. Gratis! De ingenieurs en programmeurs van Mistral werken onvermoeibaar om programma's die al geavanceerd zijn bij te werken om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereisten van de nieuwste en zelfs toekomstige computerbesturingssystemen. Ze zijn voortdurend bezig met het bijwerken en toevoegen van propriëtaire apparaten en andere kritieke databases, zelfs op DAGELIJKSE BASIS!U en uw collega's profiteren van toegang tot de laatste kerninformatie zodat uw bedrijf de rest altijd een stap voor is! 12 RAC-programmalijst


Koop hier een nieuwe Mistral 'Corporate' licentie, download en installeer deze dan direct.

Mistral 'bedrijfslicentie'. Alle 12 RAC Mistral Application Engineering-programma's + 1.000 actief onderhouden interactieve databases. Gewoon centen per dag voor elk van uw gewaardeerde medewerkers. Als je denkt dat het duur is, vraag je je misschien af ​​of je in de juiste branche zit!
spacer_transparant.gifDIT aanbod loont elke keer dat een van uw gewaardeerde medewerkers het gebruikt om een ​​bestelling te plaatsen!

Licentie van 12 maanden voor Corporate Suite via Secure Server - voor 430 Euros (plus btw/TVA)

Programma's die van internet kunnen worden gedownload. Jaarlijkse vergoeding 'voor altijd vast' (onder voorbehoud van inflatie).

ten_ani.gif

Compleet compendium van programma's voor bedrijven met maximaal 5 werknemers die werken vanuit of rapporteren aan een enkele geografische locatie. Voor grotere organisaties, zie tarievenoverzicht voor grote organisaties .

Houd er rekening mee dat de valuta in eerste instantie in euro's kan worden weergegeven, maar kan worden gewijzigd in een valutamenu.

De kredietvoorwaarden van Mistral zijn strikt netto 30 dagen na ontvangst van de factuur. Eerste (of eerste) bestellingen en automatisch openen van een tegoedrekening schenkt contract onder voorbehoud van betaling bij het bestellen.

Dagelijkse wisselkoersschommelingen kunnen ertoe leiden dat de prijs die u betaalt via de beveiligde server van Mistral enigszins afwijkt van de bovenstaande prijzen. Grote nadelige verschillen (boven enkelcijferige bedragen) worden op verzoek snel vergoed. Zou je aanbieden om hetzelfde voor ons te doen als het verschil in jouw voordeel is?!

Maak het factuurbedrag van Mistral Associates over met een creditcard of bankpas of PayPal.

three_users_icon.png Geweldige organisatie zakelijke vergoedingenschema .

enkele_gebruiker_icon.pngEenmanszaken en studenten die slechts één installatie nodig hebben, kunnen hier klikken.De Mistral 'BEDRIJFSLICENTIE'
helpt RAC-professionals contracten binnen te halen, geld te besparen en de winst te vergroten. Altijd loont!

Versnel uw bedrijf naar meer winst voor 430 Euros (plus btw/TVA) per jaar!


"Mistral- software is duur!"

"Ja... en een Jaguar F Type kost meer dan een Ford Focus!"

"Genoeg gezegd."

Deze website GEBRUIKT GEEN COOKIES! Klik hier om het beleid van Mistral te lezen