PROGRAMS for REFRIGERATION & AIR CONDITIONING PROFESSIONALS by MISTRAL

Alle Mistral-programma's bevatten volledig in kleur ge´llustreerde en interactieve handleidingen. Precies dezelfde helppagina's die bij alle programma's worden geleverd, kunnen online worden bekeken via onderstaande links.

Wanneer programma's werken, zijn deze pagina's toegankelijk via een systeem van dynamische en gerichte koppeling door op de F1 toets van uw toetsenbord te drukken. Een standaard Windows-conventie voor computersoftware van hoge kwaliteit.

Het doel van Mistral is altijd geweest om programma's te produceren die voldoende intu´tief zijn om te gebruiken, zodat geen van beide helpt pagina's of handleidingen zijn nodig. Maar natuurlijk, als je te maken hebt met zo'n groot en complex onderwerp als mechanische koeling is dit niet altijd mogelijk. Ook geven de handleidingen advies en tips over sommige functies en snelkoppelingen die lang kunnen duren om 'per ongeluk' of gewoon door ervaring te vinden verkregen door programmagebruik.

Voor degenen die recentelijk een carriŔre in de koeling zijn begonnen, zijn de goed gepresenteerde en duidelijk ge´ndexeerde handleidingen een opleiding op zich.

Bovengenoemde handleidingen hebben dezelfde namen als de programma's waaraan ze zijn gekoppeld.


Mistral's inzet:

Biedt de voordelen van automatisering aan onze branche - zonder de historisch gerelateerde problemen.