PROGRAMMA'S voor KOELING & AIRCONDITIONING PROFESSIONALS door MISTRAL

Alle Mistral-programma's bevatten volledig in kleur geïllustreerde en interactieve handleidingen. Precies dezelfde helppagina's die bij alle programma's worden geleverd, kunnen online worden bekeken via onderstaande links.

Wanneer programma's werken, zijn deze pagina's toegankelijk via een systeem van dynamische en gerichte koppeling door op de F1 toets van uw toetsenbord te drukken. Een standaard Windows-conventie voor computersoftware van hoge kwaliteit.

Het doel van Mistral is altijd geweest om programma's te produceren die voldoende intuïtief zijn om te gebruiken, zodat geen van beide helpt pagina's of handleidingen zijn nodig. Maar natuurlijk, als je te maken hebt met zo'n groot en complex onderwerp als mechanische koeling is dit niet altijd mogelijk. Ook geven de handleidingen advies en tips over sommige functies en snelkoppelingen die lang kunnen duren om 'per ongeluk' of gewoon door ervaring te vinden verkregen door programmagebruik.

Voor degenen die recentelijk een carrière in de koeling zijn begonnen, zijn de goed gepresenteerde en duidelijk geïndexeerde handleidingen een opleiding op zich.

Selectread_more_arrow2.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

De hierboven genoemde handleidingen hebben dezelfde naam als de programma's waaraan ze zijn toegewezen.

© Alle helppagina's en afbeeldingen van het Mistral Associates-programma vallen onder Copyright 1984-2024.
legal_icon.gif Beschermd door internationale verdragen.


Ander nuttig advies

Mistral's inzet:
Biedt de voordelen van automatisering aan onze branche - zonder de historisch gerelateerde problemen.