read_more_arrow2.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

hacker_annoyance.gif hacker_annoyance.gif
MISTRAL ASSOCIATES OVERHOLDER STRENGT EN POLITIK MED NULTOLERANCE OVER FOR MISBRUG.

Mistral Associates, etableret i 1984, opretholder de højest mulige standarder i udvikling og vedligeholdelse af deres Expert System Software-produkter.

Fra streng, grundig forskning, gennem softwareudvikling på højt niveau af Honours Graduate professionelle programmører og RAC-ingeniører, til de allernyeste og konstant udviklende computeriserede informationsteknologier, til trænet og dedikeret salg, med førsteklasses før- og efterinstallation, 365 dage om året kunde support.

Mistral Associates' produkter er ikke de billigste på markedet. Men med verdensomspændende installationer, der overstiger alle andre udviklere af denne softwaregenre, selv når alle andre er lagt sammen, også den genre, som Mistral Associates alene har skabt, så taler det uangribelige bevis for sig selv. Mistrals programmer betaler sig selv . Gang på gang på gang. Total pålidelighed. Dokumenteret nøjagtighedsrekord. Forbløffende fart. Jargonfri enkelhed i brug.

Som med enhver professionelt drevet organisation opretholder Mistral omhyggelige optegnelser, strenge kvalitetskontrolprocedurer, lovlige overholdelsespolitikker og total respekt for patenter og ophavsret til tredjeparts ejet ejendom.

Af disse grunde og af respekt for Mistrals titusindvis af loyale kunder, hvoraf mange har støttet Mistral fra starten for over 38 år siden, sammen med en omsorgspligt over for vores dedikerede og loyale personale, vil Mistral ikke tolerere plagiat (tyveri) af dets intellektuelle ejendomsret), piratkopiering (ulovlig adgang til Mistrals produkter i strid med bestemmelserne i UK Computer Misuse Act 1990 og al lignende international lovgivning.) og uhøflighed eller misbrug af Mistral-personale, herunder undvigende eller vildledende fuldførelse af online formularer. Adfærd, som vil resultere i et livstidsforbud sammen med uafvendelig blokeringskode, der anvendes på misbrugerens IP-adresse(r) som mindste gengældelse uden varsel eller undskyldning. Der vil ikke blive indgået yderligere kommunikation med lovovertrædere.

Mistrals engagement:
At bringe fordelene ved edb til vores branche - uden de historisk tilknyttede problemer.