read_more_arrow2.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

hacker_annoyance.gif hacker_annoyance.gif
MISTRAL ASSOCIATES HANDHAVT STRIKT EEN BELEID VAN NUL TOLERANTIE TEGEN MISBRUIK.

Mistral Associates, opgericht in 1984, handhaaft de hoogst mogelijke normen bij de ontwikkeling en het onderhoud van zijn Expert System Software-producten.

Van rigoureus, grondig onderzoek, via softwareontwikkeling op hoog niveau door Honours Graduate professionele programmeurs en RAC-ingenieurs, tot de allernieuwste en voortdurend evoluerende geautomatiseerde informatietechnologieën, tot getrainde en toegewijde verkoop, met eersteklas pre- en post-installatie, 365 dagen per jaar klant steun.

De producten van Mistral Associates zijn niet de goedkoopste op de markt. Maar met wereldwijde installaties die die van elke andere ontwikkelaar van dit softwaregenre overtreffen, zelfs wanneer alle anderen bij elkaar worden opgeteld, ook het genre dat alleen Mistral Associates heeft gemaakt, spreekt het onaantastbare bewijs voor zich. De programma's van Mistral betalen zichzelf terug . Keer op keer na keer. Totale betrouwbaarheid. Bewezen nauwkeurigheidsrecord. Verbazingwekkende snelheid. Gebruiksgemak zonder jargon.

Zoals bij elke professioneel gerunde organisatie houdt Mistral een nauwgezette administratie, strenge kwaliteitscontroleprocedures, wettelijke nalevingsbeleid en volledig respect voor patenten en auteursrechten van eigendom van derden bij.

Om deze redenen en uit respect voor de tienduizenden trouwe klanten van Mistral, van wie velen Mistral vanaf het begin meer dan 38 jaar geleden hebben gesteund, samen met een zorgplicht jegens ons toegewijde en loyale personeel, tolereert Mistral geen plagiaat (diefstal van zijn intellectuele eigendom), piraterij (illegale toegang tot de producten van Mistral in strijd met de bepalingen van de UK Computer Misuse Act 1990 en alle vergelijkbare internationale wetgeving.) vormen. Gedrag dat resulteert in een levenslange ban, samen met een onverwijderbare blokkeringscode die wordt toegepast op de IP-adressen van de misbruiker, zoals minimale vergelding, zonder kennisgeving of verontschuldiging. Er zal geen verdere communicatie worden aangegaan met overtreders.

Mistral's inzet:
Biedt de voordelen van automatisering aan onze branche - zonder de historisch gerelateerde problemen.