flag_dk.gif spacer_transparent.gif flag_de.gif spacer_transparent.gif flag_uk.gif spacer_transparent.gif flag_es.gif title= spacer_transparent.gif flag_fr.gif title= spacer_transparent.gif flag_it.gif title= spacer_transparent.gif flag_nl.gif title= spacer_transparent.gif flag_pl.gif title= spacer_transparent.gif flag_po.gif title= spacer_transparent.gif flag_se.gif title=

mistral_logo_115x125.gif

spacer_transparent.gif

Etableret 1984 Mistral er stolte over at blive bredt betragtet som den "generiske" leverandør af softwaresystemer til køle- og klimaindustrien. På hjemmemarkedet bruges Mistral -software af mere end 85% af køle- og airconditionentreprenører, og programmer er blevet distribueret til over 25.000 enkeltpersoner og organisationer i over 140 lande verden over.

Installation af Mistral Associates -software på lokale netværksservere.

1) Installer Mistral 'Corporate' suite en gang i en delt netværksmappe. Installationen udføres via en enkelt selvudpakkende fil # _setup.exe. Vigtig. Administratorer skal dobbeltklikke på # _setup.exef for at starte udpakning og installation til serveren i stedet for at højreklikke på filnavnet og vælge 'Kør som administrator'. Dobbeltklik for at installere får brugere til at få adgang til serverinstallationen for første gang og beder dem om at indtaste deres egen unikke adgangskode, der kun er brugt én gang, hvilket er vigtigt. Muligheden for at højreklikke på filnavnet og vælge "Kør som administrator" for at installere på serveren forhindrer fjernbrugerens væsentlige adgangsregistreringskode i at registreres korrekt.

2) Installation slutter med en dialogboks, der kræver indtastning af en unik Mistral Access -registreringskode. Koden består af en streng på 24 alfanumeriske tegn. Kodestrenge er ikke store og små bogstaver, og strenge kan kopieres og indsættes i formularen - inklusive bindestreger. I øjeblikket kræver Mistral 'Corporate' pakken cirka 560 megabyte diskplads, hvis muligheden tages for at gemme RAC grafiske billedfiler lokalt. Ellers søger programmer automatisk efter grafiske billeder på Mistrals internetserver, i hvilket tilfælde kun cirka 295 megabyte diskplads er påkrævet.

3) Kopiér eller gendan 'Mistral' genvejen på skrivebordet.

4) Hver bruger har brug for individuelle og unikke Mistral Access -registreringskoder. Posten aktiveres første gang en bruger "starter" pakken fra skrivebordet. I en nøddeskal . En unik "enkelt engangsbrug til installation" kræves adgangsregistreringskode for både LAN-servere OG derefter for hver enkelt bruger, der logger på LAN-serveren.

5) Mistral Associates udsteder regelmæssigt både softwareopgraderinger og interaktive databaseopdateringer. Sådanne efterinstallationsudgaver kræver generelt ikke gentagen indtastning af adgangsregistreringskoder. Softwareopgraderinger og databaseopdateringer gøres kun tilgængelige via internetoverførsler af selvudpakkende exe-filer fra software. Installation af disse filer er normalt kun valgfri, men kan være rådgivende, for eksempel hvis en radikal ændring af computerens operativsystem kræver en opgradering, eller hvor en producent af deres egne RAC -udstyrsdata ønsker, at deres interaktive database (r) enten skal opdateres eller endda slettes helt (sjældent!).

6) Mistrals virksomhedslicens giver ubegrænsede brugere inden for licenshaverens organisation. Yderligere "enkeltstående" installationer er også tilladt på individuelt bærbart personale (bærbare computere osv.), Forudsat at disse maskiner betjenes under tilladelse fra licensgiveren. Om licenstager faktisk ejer enheden eller ej. Personalet skal dog fjerne sådanne faciliteter ved adgang til licensen. Alle "enkeltstående" installationer kræver også indtastning af individuelle og unikke Mistral Access-registreringskoder, som til enhver tid vil blive leveret under en aktiv virksomhedslicens. Ingen ekstra omkostninger vil blive opkrævet af Mistral Associates.

Mistrals engagement:

At bringe fordelene ved computerisering til vores industri - uden de historisk forbundne problemer.