flag_dk.gif spacer_transparent.gif flag_de.gif spacer_transparent.gif flag_uk.gif spacer_transparent.gif flag_es.gif title= spacer_transparent.gif flag_fr.gif title= spacer_transparent.gif flag_it.gif title= spacer_transparent.gif flag_nl.gif title= spacer_transparent.gif flag_pl.gif title= spacer_transparent.gif flag_po.gif title= spacer_transparent.gif flag_se.gif title=

mistral_logo_115x125.gif

spacer_transparent.gif

Mistral, opgericht in 1984, is er trots op alom beschouwd te worden als de 'generieke' leverancier van softwaresystemen voor de koel- en airconditioningindustrie. Op de thuismarkt wordt Mistral-software gebruikt door meer dan 85% van de koel- en airconditioningaannemers en programma's zijn gedistribueerd naar meer dan 25.000 personen en organisaties in meer dan 140 landen wereldwijd.

Het installeren van Mistral Associates software op lokale netwerkservers.

1) Installeer het Mistral 'Corporate' pakket eenmaal in een gedeelde netwerkmap. De installatie gebeurt via een enkel zelfextract _setup.exe-bestand. Belangrijk. Beheerders moeten dubbelklikken op het bestand _setup.exe om het uitpak- en installatieproces op de server te starten, in plaats van met de rechtermuisknop op de bestandsnaam te klikken en 'Als administrator uitvoeren' te kiezen. Door dubbel te klikken om te installeren, krijgen gebruikers voor het eerst toegang tot de serverinstallatie en worden ze gevraagd om hun eigen exclusieve toegangsregistratiecode voor "eenmalig gebruik" in te voeren, wat essentieel is. Het alternatief van het met de rechtermuisknop klikken op de bestandsnaam en het kiezen van 'Uitvoeren als beheerder' om op de server te installeren, zorgt ervoor dat de unieke toegangsregistratiecodeprocedure van de externe gebruiker zich niet correct kan registreren.

2) De installatie wordt voltooid met een dialoogvenster dat de vermelding van een unieke Mistral Access Registration Code vereist. De code bestaat uit een reeks van 24 alfanumerieke tekens. Codetekenreeksen zijn geval ongevoelig en tekenreeksen kunnen worden gekopieerd en geplakt in het formulier, inclusief koppeltekens. Momenteel vereist de Mistral 'Corporate'-suite ongeveer 560 megabyte aan schijfruimte, als u de optie neemt om RAC-afbeeldingsbestanden lokaal op te slaan. Anders zoeken de programma's automatisch naar grafische afbeeldingen op de Mistral-internetserver en in dat geval is slechts ongeveer 295 megabyte aan schijfruimte vereist.

3) Kopieer of maak de 'Mistral' bureaubladsnelkoppeling op het bureaublad van elke gebruiker.

4) Elke gebruiker heeft individuele en unieke Mistral-toegangsregistratiecodes nodig. De vermelding van waaruit de eerste keer dat een gebruiker de suite 'start' vanaf zijn bureaublad wordt geactiveerd.

In een nootwoord. A, single 'gebruik van tijd van slechts één om te installeren', Toegangsregistratiecode is vereist voor ZOWEL LAN-server en vervolgens voor elke individuele gebruiker die zich aanmeldt bij de LAN-server.

5) Mistral Associates geeft periodiek programma-updates en ook interactieve database-updates uit. Dergelijke post-installatieversies vereisen over het algemeen geen herhaalde toegangsregistratiecodes. Programma-updates en database- updates zijn alleen beschikbaar door de exe-bestanden van het programma op het internet te downloaden om zelf te extraheren. Het installeren van deze bestanden is over het algemeen optioneel, maar het kan raadzaam zijn, bijvoorbeeld in het geval van een radicale verandering in het computerbesturingssysteem waarvoor een upgrade nodig is of wanneer een fabrikant van gepatenteerde RAC-apparatuurgegevens wil dat zijn interactieve databases volledig worden bijgewerkt of zelfs worden verwijderd (zeldzaam!).

6) Mistral's bedrijfslicentie biedt onbeperkte gebruikers binnen de organisatie van de licentienemer. Op individuele draagbare personeelsapparaten (notebooks, enz.) zijn ook aanvullende "onafhankelijke" installaties toegestaan, op voorwaarde dat deze machines onder de bevoegdheid van de licentienemer werken. Of de licentiehouder eigenaar is van het apparaat. Het personeel is echter verplicht om dergelijke faciliteiten te verwijderen na beëindiging van de werkgelegenheid door de licentienemer. Alle 'autonome' faciliteiten vereisen ook de vermelding van individuele en unieke Mistral-toegangsregistratiecodes en worden op elk moment tijdens de periode van een actieve bedrijfslicentie verstrekt. Mistral Associates brengt geen extra kosten in rekening.

Mistral's inzet:

Onze industrie profiteert van de voordelen van automatisering - zonder de historisch samenhangende problemen.