flag_dk.png spacer_transparent.gif flag_de.png spacer_transparent.gif flag_uk.png spacer_transparent.gif flag_es.png title= spacer_transparent.gif flag_fr.png title= spacer_transparent.gif flag_it.png title= spacer_transparent.gif flag_nl.png title= spacer_transparent.gif flag_pl.png title= spacer_transparent.gif flag_po.png title= spacer_transparent.gif flag_se.png title=

mistral_logo_115x125.png

spacer_transparent.gif

Etablerat 1984 Mistral är stolt över att vara allmänt betraktat som den "generiska" leverantören av mjukvarusystem för kyl- och luftkonditioneringsindustrin. På sin hemmamarknad används Mistral mjukvara av mer än 85% av kyl- och luftkonditioneringsentreprenörsföretag och program har distribuerats till över 25 000 individer och organisationer i över 140 länder världen över.

Installation av Mistral Associates-programvara på lokala nätverksservrar.

1) Installera Mistral 'Corporate' svit en gång i en delad nätverksmapp. Installationen sker via en enda självutdragande fil # _setup.exe . Viktig. Administratörer ska dubbelklicka på # _setup.exeför att starta uppacknings- och installationsprocessen till servern istället för att högerklicka på filnamnet och välja 'Kör som administratör'. Dubbelklickning för att installera kommer att leda till att användare får tillgång till serverninstallationen för första gången uppmanas att ange sin egen unika, endast en gång använda kod för åtkomstregistrering, vilket är väsentligt. Alternativet med att högerklicka på filnamnet och välja "Kör som administratör" för att installera på servern kommer att göra att fjärranvändarens väsentliga åtkomstregistreringskod en gång inte lyckas registrera sig korrekt.

2) Installation avslutas med en dialogruta som kräver inmatning av en unik Mistral Access-registreringskod . Koden består av en sträng med 24 alfanumeriska tecken. Kodsträngar är inte skiftlägeskänsliga och strängar kan kopieras och klistras in i formen - inklusive bindestreck. För närvarande kräver Mistral 'Corporate' svit cirka 560 megabyte skivutrymme, om alternativet tas för att lagra RAC grafiska bildfiler lokalt. I annat fall söker program automatiskt efter grafiska bilder på Mistrals Internet-server och i vilket fall krävs endast cirka 295 megabyte skivutrymme.

3) Kopiera eller återskapa genvägen 'Mistral' på skrivbordet.

4) Varje användare behöver individuella och unika Mistral Access-registreringskoder. Posten aktiveras första gången en användare "lanserar" sviten från skrivbordet.

I ett nötskal . En unik, enda "engångsanvändning för att bara installera", åtkomstregistreringskod krävs för Båda LAN-servern OCH därefter för varje enskild användare som loggar in på LAN-servern.

5) Mistral Associates utfärdar regelbundet både programuppgraderingar och även interaktiva databasuppdateringar. Sådana utgåvor efter installationen kräver i allmänhet inte upprepad inmatning av åtkomstregistreringskoder. Programuppgraderingar och databasuppdateringar görs tillgängliga enbart genom internetnedladdning av självutdragande program exe-filer. Installering av dessa filer är vanligtvis endast valfri men kan vara rådgivande, till exempel om en radikal datoroperativsystemändring kräver uppgradering eller där en tillverkare av egen RAC-utrustningsdata önskar att deras interaktiva databas (er) antingen ska uppdateras eller till och med tas bort helt (sällsynt!).

6) Mistrals företagslicens tillhandahåller obegränsade användare inom licensinnehavarens organisation. Ytterligare "fristående" installationer är också tillåtna på enskilda personal bärbara enheter (anteckningsböcker etc.) förutsatt att dessa maskiner drivs under licensgivarens myndighet. Huruvida licensinnehavaren faktiskt äger enheten eller inte. Personal är emellertid skyldiga att ta bort sådana anläggningar vid tillträde av licensen. Alla ”fristående” installationer kräver också inmatning av enskilda och unika Mistral Access-registreringskoder och som kommer att tillhandahållas när som helst under en aktiv företagslicens. Ingen extra kostnad kommer att tas ut av Mistral Associates.


Mistral's commitment:

Bringing the benefits of computerisation to our industry - without the historically associated problems.