mistral logo 56x75 Mistral blev grundlagt i 1984, og er stolt over at blive bredt betragtet som den 'generiske' softwareudbyder til køle og klimaanlæg. På sit hjemmemarked bruges Mistral software af mere end 85% af køle og klimaanlægsfirmaer og programmer distribueret til over 25.000 brugere i 140 lande rundt om i verden.


All Newsspacer
spacerReally old news
spacerWhat Others Say About Mistral

waving-penguin.gif Gå ikke uden at sige farvel! spacer

Du har muligvis meget at vinde ved at efterlade en note.


Mistral Associates - Nyheder maj 2021


flag_danish_strip.gif

Mistral nu på dansk


danish_flag.gif

Ingen nem opgave! Hundredtusinder af ord, undertiden inklusive uundgåelig industrijargong og daglig tale, i sætninger, der ofte oprettes automatisk i realtid ved hjælp af sofistikerede algoritmer til sammenkædning af tekststrenge ofte med tilføjede 'dynamiske' data inkluderet. Alt sammen på de grammatisk korrekte steder!

Bortset fra de hundredvis af sider med programformulartekst er der også alle bilag. Dynamisk sammenkædede og 'fokuserede' hjælpesider, tip, cue-kort og fejlmeddelelser, databasefelter og installationsinstruktioner.

Og nej, det er ikke en simpel Google Traduction-øvelse! Det er en tidskrævende og meget dyr proces, der absorberer måneder med højt kvalificeret arbejde.

Denne første udgivelse er på Beta-teststadiet. Der vil være fejl! Beklagelig, men uundgåelig. Når du finder en stavefejl eller en grammatisk fejl eller endda en sætning eller et ord, der fuldstændigt ikke oversættes (fra kerneprogrammet English sprogoperation), bedes du returnere høfligheden og lade os vide. I klare, følelsesløse udtryk og naturligvis inklusive en verificerbar korrektion. Vi vil straks handle efter dit råd.

Fortæl os, hvad du fandt her. Vigtigere; fortæl os, hvordan vi retter det.


ten_ani.gif


Ingen opdateringsgebyr for alle Mistral 'Corporate' licenshavere: - Opdater link
En ny adgangsregistreringskode kan være påkrævet til ældre installationer (4 uger +), men denne videresendes automatisk, når det er nødvendigt.øverst på siden