spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

mistral_logo_150x217
https://www.mistralassociates.com

Mistral-programma Help-pagina's


Airwind, Cellwind en Coldwind 'Web-stijl' Help-pagina's
Linewind en Pipewind 'Web-stijl' Help-pagina's
Mistral RAC-apparatuurkeuze 'Web-stijl' Help-pagina's


Onbekend met de programma's?
Hier zijn 7 tips voor succes

1) Lees de handleiding! Het is de moeite waard om de tijd te nemen. Als u de handleiding leest, leert u snelkoppelingen en 'fast track'-routes door programma's die u waarschijnlijk nooit per ongeluk zult vinden. De in kleur geïllustreerde programmahandleidingen zijn te vinden als Microsoft Word # .doc-bestanden en ook als soortgelijke Adobe Acrobat # .pdf-bestanden in de map 'Manuals' op de cd-rom of door op de onderstaande links te klikken.

2) Zit vast !? Druk dan gewoon op je 'Return' (Enter) toets. De programma's van Mistral zijn uniek omdat ze zeer zorgvuldig zijn geschreven om 'zelf te navigeren'. Met andere woorden, als u verdwaalt, laat het programma dan voor u uitwerken wat u vervolgens moet doen.

3) Kijk naar de 'cue card' in de rechter benedenhoek van de pagina. Advies over wat er aan de hand is, is daar over het algemeen te zien en het klopt vaak altijd !

f1f1f1.png 4) Hulp is natuurlijk beschikbaar door de ontwikkelaars een e-mail te sturen op help@mistralassociates.com, maar denk voordat je dat doet na over het besparen van tijd en geld en druk op F1 (toets linksboven). De Help-pagina's zijn dynamisch gericht. Dit betekent dat de juiste Help-pagina over het algemeen wordt gevonden met betrekking tot het formulier waarin u momenteel werkt. Als het u niet zoveel helpt als u had gehoopt, klik dan op 'Help' in de bovenste menubalk en blader door de index Help-onderwerpen.

5) Vergeet niet. De programma's draaien altijd rond één hoofdformulier (of pagina). Het zal snel duidelijk zijn wat de belangrijkste vorm is, omdat het degene is met de meeste knoppen erop en het verschijnt meestal al heel vroeg. Het is ook degene met de programmanaam als titel in de linkerbovenhoek (bijvoorbeeld 'COLDWIND' ). Wanneer u op het hoofdformulier bent, kunt u zowel een 'lopend totaal'-resultaat zien als wat u vervolgens moet doen (op zoek naar items met ?merken tegen hen bijvoorbeeld. Deze identificeren eenvoudig nog te beantwoorden vragen. Als u op de knop het dichtst bij het vraagteken klikt, wordt meestal een kleiner formulier geopend met meer vragen, meerkeuzemenu's of soms wederzijds exclusieve 'keuzerondjes'. Voldoe aan de vraag / vragen op het kleine formulier, sluit het en je wordt altijd teruggebracht naar het bekende hoofdformulier. Zeer geruststellend en als je er even over nadenkt, kan er geen eenvoudigere manier zijn om met vaak behoorlijk ingewikkelde onderwerpen om te gaan.

6) Profiteer van de 'Quick Selection'-routes die u ziet wanneer ' COLDWIND 'voor het eerst opstart. Voor kleinere kamers zijn ze verrassend nauwkeurig, zeker nauwkeurig genoeg voor alle praktische commerciële doeleinden, en ze zijn extreem snel. Deze 'Quick Selections' leveren resultaten op die ook nog eens volledig interactief zijn. U kunt ze dus op elk moment opnieuw laden en desgewenst verder bewerken.

7) Stel uw eigen programma standaard in om tijd te besparen. Open 'Opties' in de bovenste menubalk. U zult verrast zijn over de dingen die u daar eenvoudig kunt doen om het programma zowel aan te passen als te versnellen om aan uw eigen unieke behoeften te voldoen. Zoals het instellen van de geografie van het programma om bijvoorbeeld bij uw locatie te passen, of het instellen van de temperatuur van uw favoriete kamerontwerp.


mistral_survey_documents.pngProjectenquêteformulieren voor zowel 'Airwind' als 'Coldwind'