spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif spacer_transparent.gif

Vuonna 1984 perustettu Mistral on ylpeä siitä, että sitä pidetään yleisesti "yleisenä" jäähdytys- ja ilmastointiteollisuuden ohjelmistojärjestelmien toimittajana. Kotimarkkinoillaan Mistral-ohjelmistoa käyttää yli 85 % Yhdistyneen kuningaskunnan jäähdytys- ja ilmastointiurakoitsijayrityksistä, ja ohjelmia on jaettu yli 25 000 käyttäjälle yli 140 maassa ympäri maailmaa.

Mistral-asennuksen virhekoodit

Jos asennus epäonnistuu harvoin, katso alla olevat helposti ymmärrettävät huomautukset. Hyväksy myös, että todennäköisyys, että vian syy EI ole sinun päässäsi, on käytännössä nolla! Jos et vieläkään pysty asentamaan onnistuneesti alla olevien huomautusten lukemisen jälkeen, älä epäröi ilmoittaa ongelmasta Mistralille käyttämällä annettua Palaute-linkkiä. Selitä näytöllä näkemäsi mahdollisimman selkeästi ja ole hyvä ja tunteeton! Saat sitten nopeaa ja kohteliasta neuvoa, joka ratkaisee ongelmasi.

_
spacer_transparent.gif Rullaa alasarrow_down_icon.gif

Virhe #902 , joka näkyy yritettäessä asentaa Mistral-ohjelmistoa, tarkoittaa, että koodi, jota yritetään käyttää, on aito Mistral-rekisteröintikoodi ja se on tällä hetkellä voimassa. Se ei kuitenkaan asennu, koska yrität asentaa ohjelmia, jotka on sittemmin päivitetty. Tämä tarkoittaa, että sinun on palattava ohjelman latauspyyntölomakkeeseen ja täytettävä se uudelleen. Tämän jälkeen sinun TÄYTYY ladata nykyinen, joka on TODAY:n Setup.exe-versio.


Virhe #903 Ei käytössä ( Virhe #903 ei saa koskaan tulla näkyviin! )


Virhe #904, joka näkyy yritettäessä asentaa Mistral-ohjelmistoa, tarkoittaa, että koodi, jota yritetään käyttää, ei ole aito Mistral-rekisteröintikoodi. Se tarkoittaa, että se on syötetty väärin.

Mistralin aakkosnumeerinen pääsy Rekisteröintikoodit on tehty mahdollisimman helpoksi. Ensinnäkin poistamalla kirjaimet koodeista, jotka voidaan helposti sekoittaa. Esimerkiksi 'O' ja '0' tai 'I' ja '1' tai 'l'. Toiseksi tekemällä koodeista ei "isot ja pienet kirjaimet". Toisin sanoen koodeissa käytetyt kirjaimet voidaan syöttää joko isoilla kirjaimilla tai 'pienillä kirjaimilla' (pienet kirjaimet) samalla tavalla.

Jos sinulla on vaikeuksia koodien syöttämisessä ja mikä voi tapahtua poikkeuksellisen pienillä tietokonenäytöillä tai näkövammaisilla, kokeile "Kopioi ja liitä" koko 24-merkkinen koodi, yhdysviivat mukaan lukien, suoraan koodinsyöttövalintaikkunaan.


Virhe #905, joka näkyy yritettäessä asentaa Mistral-ohjelmistoa, tarkoittaa, että koodi, jota yritetään käyttää, on aito Mistral-rekisteröintikoodi. Jos se ei kuitenkaan pysty asentamaan laillisesti hankittuja Mistral-ohjelmia, tämä johtuu yhdestä kolmesta asentajan lopussa olevasta viasta . Mistralin tietueet osoittavat, että syyt numero 1) ja 2) alla ovat todennäköisimpiä.

1) Pääsyrekisteröintikoodi on vanhentunut.

Joko siksi, että koodi koskee lisenssiä käyttää ohjelmia ja vuorovaikutteisia tietokantoja, jotka eivät ole enää ajan tasalla, tai siksi, että koodi itsessään on ohittanut viimeinen käyttöpäivämääränsä, joka on noin 10 päivää sen luomispäivästä. Valtuutetut lisenssinhaltijat voivat pyytää Mistralia myöntämään heille uuden koodin, jos heidän lisenssinsä on tällä hetkellä voimassa ja se lähetetään maksutta. Pääsy ohjelmiin ja tietokantoihin, kun ne on asennettu, jatkuu luonnollisesti lisenssijakson ajan (joko vuosittaisen tai "elinajan"*) ajan, vaikka niiden asentamiseen käytetty koodi on ohittanut "viimeinen käyttöpäivämääränsä".

2) Ohjelman rekisteröintikoodi on väärä.

Pääsyrekisteröintikoodi, jota yritetään syöttää, kuuluu eri ohjelmaongelmaan. Joko päivämäärän mukaan (esim. edellinen versio) tai täysin eri ohjelmaan tai ohjelmasarjaan. (Esimerkiksi koodi, joka on suunniteltu asentamaan yksittäinen ohjelma , jota käytetään Mistralin 'Corporate' -ohjelmakokoelman asentamiseen ). Tarkista, että sinulla ei ole useampaa kuin yksi sarja Mistral-ohjelman asennustiedostoja (eri kansiossa) ja että yrität todella asentaa tarkoitetun sarjan. Sekaannusten välttämiseksi aiemmin ladatut #Setup.exe-tiedostot tulee aina poistaa, kun niitä on käytetty onnistuneesti asennuksessa. Niiden säästäminen yksinkertaisesti tuhlaa tilaa tietokoneen kiintolevyltä, koska ne on asetettu niin, että niitä ei käytetä useammin kuin kerran.

3) Tietokoneen järjestelmäkelloa on muutettu.

Asennuksen kohdetietokoneen järjestelmäkello on käännetty (joko tarkoituksella tai vahingossa asetettu aikaisempaan päivämäärään) jossain vaiheessa ja sitten on yritetty asentaa Mistralin immateriaalioikeudet (ohjelmistot). Tämä aiheuttaa estoreaktion kyseisessä tietokoneessa, jonka voi nollata vain valtuutettu Mistral-insinööri tai johtaja (tai kiintolevyn muoto). Tämän tarkoituksena ei ole vain suojella Mistralia sen henkisen omaisuuden tahallisten varkauksien seurauksilta (ohjelmiston käyttö lisensoidun ajan ulkopuolella), vaan myös suojella vilpittömiä lisenssinhaltijoita vanhentuneesta koodista tai ei-ajankohtaisista tiedoista. Esto säilyy, vaikka järjestelmän kello nollattaisiin myöhemmin oikein ennen uudelleenasennusyritystä (käytetään "räikkämekanismia", jota ei voi peruuttaa kerran asetettuna ilman erikoistoimenpiteitä). Mistral pidättää oikeuden veloittaa maksun asennuksen estokoodien poistamisesta. Etenkin, jos on todisteita tai jos on olemassa väärinkäytöksiä.

* Elinikäisellä lisenssillä asennetut ohjelmat eivät välttämättä toimi oikein tai saattavat jopa lakata toimimasta kokonaan, jos tietokoneen käyttöjärjestelmää muutetaan. Tämä johtuu siitä, että Microsoft Windowsin päivitetyt versiot sisältävät usein muutoksia, jotka vaikuttavat ohjelmien toimintaan ja joita tietokoneohjelmistojen kehittäjät eivät mitenkään voineet odottaa ohjelmiaan luodessaan. Tässä tapauksessa on tarpeen hankkia vastaavat päivitetyt ja yhteensopivat ohjelmat Mistralilta. Ohjelmapäivityksiä EI normaalisti tarjota ilmaiseksi! Kuitenkin vilpittömät elinikäiset lisenssinsaajat voivat odottaa saavansa huomattavan alennuksen ohjelman päivitysten hinnasta. Mistral 'Corporate Licence'Kaikkien rekisteröityneiden käyttäjien ohjelmat päivitetään automaattisesti tarpeen mukaan ilman lisäkuluja.


Virhe #906, joka näkyy yritettäessä asentaa Mistral-ohjelmistoa, tarkoittaa, että koodi, jota yritetään käyttää, koskee eri maata tai maailman aluetta.

Mistral-ohjelmista on monia eri versioita, jotka on suunniteltu selviytymään alueellisista vaihteluista. Kuten maat, jotka käyttävät pilkkuja desimaalipilkun erottimina pisteiden sijasta, tai maat, joissa normaalisti käytetään Imperial mittayksikköä SI:n (System Internationale tai metriikka) sijaan.

Pyydä uusi rekisteröintikoodi tai joissain tapauksissa myös ohjelmiston uudelleenjulkaiseminen, mutta se on asetettu alueelle, jossa olet tai jos tietokoneesi on asetettu eri alueelle kuin se, jossa olet, kuin sen alueasetus. tietokone (ei harvinaista!).

Huomaa , ettäoikeudellisista, lisensseistäjauskonnollisistasyistä kaikki ohjelmat eivät ole käytettävissä kaikissa maissa. Tällaisista alueellisista rajoituksista neuvotaan yleensä ohjelman latauspyyntölomakkeella. Vaihtoehtoisia ratkaisuja on yleensä saatavilla.

Tämä neuvo on annettu syystä , eikä sitä ole syytä jättää huomiotta. Jos yrität asentaa ohjelman, jota ei ole suunniteltu alueellesi, se ei yksinkertaisesti toimi, joten älä tuhlaa aikaasi!

Voit tarkistaa tietokoneesi käyttöjärjestelmän alue- ja kieliasetukset.

Suorita asennusohjelma ja siinä vaiheessa, kun sinua kehotetaan antamaan yksilöllinen pääsyrekisterikoodisi, pidä Ctrl- ja Shift -näppäimiä painettuna samanaikaisesti ja paina A- näppäintä.

Kerro Mistralille alue- ja kieliasetuksesi .


Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa tietokoneesi käyttöjärjestelmän alue- ja kieliasetukset käytettäessä Windows 10- tai 11-käyttöjärjestelmää.

Napsauta Windows-kuvaketta näytön vasemmassa alakulmassa.

Napsauta Asetukset-kuvakettawindows_settings_icon.gif

Napsauta Aika ja kieli

Napsauta Alue ja kieli (tai Kieli ja alue)

Alue näkyy kohdassa Alue ja kieli

Kieli näkyy kohdassa Kielet

Kerro Mistralille alue- ja kieliasetuksesi .


Virhe #907 , joka näkyy yritettäessä asentaa Mistral-ohjelmistoa, tarkoittaa, että käyttäjän tietokoneen järjestelmän kello on asetettu väärin.


Virhe #908 , joka näkyy yritettäessä käyttää Mistral-ohjelmistoa, tarkoittaa, että käyttäjän tietokoneen järjestelmän kello on nollattu aikaisempaan päivämäärään ohjelmiston asennuksen jälkeen.


Virhe #909, joka näkyy yritettäessä asentaa Mistral-ohjelmistoa, tarkoittaa, että koodi, jota yritetään käyttää, on aito Mistral-rekisteröintikoodi, mutta se ei ole enää voimassa. Tämä tarkoittaa, että sinun on hankittava uusi pääsyrekisterikoodi, jonka voit tehdä napsauttamalla tätä. Jos sinulla tai tarvittaessa organisaatiollasi on voimassa oleva lisenssi, Mistral tai ohjelmistotoimittajasi palauttaa sinulle uuden päivitetyn käyttöoikeusrekisteröintikoodin. Yleensä 24 tunnin sisällä ja yleensä paljon aikaisemmin normaaleina toimistoaikoina (CET).


Virhe #910 Laiton toiminta ohjelmakoodilla (tiedot on tallennettu Mistralin palvelinlokiin, mutta niitä ei ole yleisesti saatavilla).


Virhe #911 Käyttäjien, jotka asentavat LAN-verkkoon (Local Area Network) kuuluviin tietokoneisiin, on varmistettava, että heillä on järjestelmärekisterille asetettu täydet luku- ja kirjoitusoikeudet. Saattaa syntyä tilanne, jossa asennus näyttää onnistuneen, kun kaikkiin ohjelmiin on pääsy, mutta ohjelman sulkemisen jälkeen pääsyrekisterikoodin syöttölomake tulee uudelleen näkyviin ennen uusia uudelleenkäynnistysyrityksiä. Asennuksen yhteydessä alun perin käytettyä pääsyrekisteröintikoodia ei tietenkään voi käyttää uudelleen. Jos näin tapahtuu, käyttäjän tulee kääntyä lähiverkon järjestelmänvalvojan puoleen muuttaakseen attribuuttejaan ennen uudelleenasennusta.


Virhe #912, joka näkyy yritettäessä asentaa Mistral-ohjelmistoa, tarkoittaa, että käyttöjärjestelmän kehittäjä (esimerkiksi Microsoft) ei enää tue tietokoneen käyttöjärjestelmää (esimerkiksi Windows-versio). Windows '95, '98, ME, NT4, 2000 ovat esimerkkejä Windows-käyttöjärjestelmistä, joita Microsoft, niiden luoja, ei enää tue.


Virhe #913, joka näkyy yritettäessä käyttää Mistral-ohjelmistoa, tarkoittaa, että tietokoneen käyttöjärjestelmä (esimerkiksi Windows-versio) on päivitetty Mistral-ohjelmiston asennuksen jälkeen ja jossa päivitetty käyttöjärjestelmä saattaa sisältää ominaisuuksia, joita Mistralin ohjelmistokehittäjät eivät ole voineet odottaa ja jotka ovat vaikuttaneet haitallisesti ohjelman vakautta ja/tai toimintaa. Ota yhteyttä Mistral Associatesiin saadaksesi lisätietoja vastaavasta Mistral-ohjelmistopäivityksestä. Mistralin yritys- ja tilaajalisenssinhaltijoilta ei veloiteta tästä palvelusta.


Virhe #914, joka näkyy yritettäessä asentaa Mistral-ohjelmistoa, tarkoittaa, että koodi, jota yritetään käyttää, on aito "kertakäyttöinen kertakäyttöinen" koodi, mutta jota on jo käytetty asennukseen. Mahdollisesti toisen valtuutetun lisenssinhaltijan toimesta. Usean käyttäjän asennuksia koskevien lisenssien haltijoiden tulee yrittää täyttää lyhyt, yksinkertainen lataus- ja pääsyrekisteröintikoodipyyntölomake uudelleen ja JOKAISTA ohjelman käyttöoikeutta vaativaa käyttäjää varten.

Voi syntyä tilanne, jossa vain kertakäyttöinen pääsyrekisteröintikoodi syötetään oikein pyydettäessä, minkä jälkeen ohjelmat voidaan käynnistää onnistuneesti, mutta istunnon päätyttyä ja ohjelman uudelleenkäynnistämistä pyydetään uudelleen käyttäjää. Pääsy rekisteröintikoodi. Kun koodia yritetään tehdä, se hylätään virheilmoituksella #914. Tässä tilanteessa ensimmäinen pääsykoodin syöttö hyväksyttiin ja siten ohjelmat saivat käynnistyä, mutta pääsykoodia ei kuitenkaan tallennettu onnistuneesti tietokoneen käyttöjärjestelmään tai jos oli, niin se tallennettiin paikkaan, josta sitä ei myöhemmin löydetty. Todennäköisin syy on käyttäjämääritteet, jotka liittyvät kansioon, johon pääsykoodi on tallennettu, eivät saa käyttää järjestelmänvalvojan attribuutteja tietokoneessa. Ratkaisuja on kaksi. Ensinnäkin, jos pätevä ja valtuutettu IT-päällikkö asettaa ja hallitsee tietokoneen käyttäjämääritteitä, pyydä häntä tekemään tarvittavat muutokset käyttäjän attribuutteihin. Toiseksi ja mahdollisesti yksinkertaisemmin,Palaute . Tarvitset ensimmäisen myönnetyn pääsyrekisterikoodisi, jotta voit täyttää lyhyen pyyntölomakkeen. Toisen pääsyrekisteröintikoodin syöttäminen työpöydän kuvaketta napsauttaessa ratkaisee ongelman.


Virhe #915 , joka näkyy yritettäessä asentaa Mistral-ohjelmistoa, tarkoittaa, että koodi, jota yritetään käyttää, on "aika vanhentunut". Tämä tarkoittaa, että on kulunut liian pitkä aika pyydetyn koodin vastaanottamisen ja sen jälkeen yrittämisen välillä. Tämä tarkoittaa, että yli 10 päivää on kulunut, mutta joskus se voi olla jopa lyhyempi, varsinkin jos ohjelmakoodin päivityksiä tai interaktiivisia tietokantoja on päivitetty säännöllisesti. Yritä aina käyttää yksilöivää pääsyrekisteröintikoodiasi samana päivänä, kun sait sen. Tämä on myös kohteliasta Mistralin henkilökuntaa kohtaan, joka on työskennellyt niin lujasti, ahkerasti ja asiantuntevasti luoden Expert System -ohjelmiston erityisesti sinua varten. Haluat sen selvästi, muuten et olisi lukenut tätä!


Virhe #916, Virhe #917 Ei tällä hetkellä käytössä.


Virhe #918 tai #920 , joka näkyy yritettäessä asentaa Mistral-ohjelmistoa, tarkoittaa, että asennus on estetty. Jos estoa ei peruuteta valituksen jälkeen, Mistral Associates pidättää oikeuden olla ryhtymättä enempään asiasta kirjeenvaihtoon. Palaute

Yksi mahdollinen syy, vaikkakaan ei ainoa syy Virhe #918 -lohkon automaattiseen luomiseen, on se, että aiotun asennuksen IP-osoite ei vastaa IP-osoitetta, josta latauspyyntö tehtiin. Toisin sanoen, kun oikeutettu lisenssinhaltija on saattanut suorittaa laittoman "välityspalvelimen latauksen", mutta ladattu asennustiedosto siirrettiin myöhemmin vaatimuksiin kuulumattomalle tai ei-oikeutetulle osapuolelle. Toiminta on vuoden 1990 Computer väärinkäyttölain säännösten vastaistaja missä rikkojia voi saada ankarat rangaistukset tuomionsa jälkeen. Organisaatiossa, jossa on useita käyttäjiä, jotka jakavat saman IP-osoitteen, Virhe #918 -esto voi vaikuttaa kaikkiin käyttäjiin samanaikaisesti, ja eston poistaminen, jos se myönnetään, voi kuitenkin viedä aikaa tutkimiseen ja soveltamiseen. IT-päälliköitä kehotetaan tekemään täysimääräistä yhteistyötä tällaisissa olosuhteissa, jotta Virhe #918 tai #920 ongelmat voidaan ratkaista nopeasti, jos niitä ilmenee.

key_icon.gifTurvatarkastukset. spacer_transparent.gif Miksi Mistral vaatii tietämään kuka olen ja missä asun?

IP-osoitteesi on: -  


Virhe #919 , joka näkyy yritettäessä asentaa, tarkoittaa yhtä kolmesta asiasta: -

Ohjelma tai ohjelmakokoelma on vedetty pois ja se on korvattava päivitetyllä ja/tai päivitetyllä versiolla tai jos sitä ei ole enää saatavilla, vaihtoehtoisella vastaavalla ohjelmistotuotteella.

Tai ohjelman asentamista varten myönnetty pääsyrekisteröintikoodi on jäädytetty. Johtuu esimerkiksi vanhentuneesta lisenssitilistä. Lisätietoja sekä lataus- ja asennusohjeita saat ohjelmiston toimittajalta.

Lopuksi, lähetetyssä latauspyyntölomakkeessa on havaittu algoritmin avulla epäloogisia tai keinotekoisia tietoja, ja pääsy ohjelmistokehittäjän immateriaalioikeuksiin on evätty turvatoimenpiteenä.
(ajanhukkaajat huomioikaa)

Huomautus: On mahdollista, että asennusyritys epäonnistuu useammasta kuin yhdestä syystä. Kuitenkin vain yksi Error # -koodi näytetään. Tämä on kaikkein "päivämääräherkkä". Esimerkiksi "vain kerran käytettävä" koodi, jota yritetään käyttää toisen kerran asentamiseen, näyttää normaalisti virhekoodin #914. Jos koodia kuitenkin pyydettiin ja se luotiin yli 30 päivää ennen sen uudelleenkäyttöä, Virhe #915 -koodi on voimassa ja näytetään sen sijaan. Jos olet epävarma, ota yhteyttä Mistraliin Palautelomakkeen kautta . Vaikka aluksi yksinkertaisten asennusohjeiden lukeminen saattaa auttaa!

spacer_transparent.gif Palaa alkuunarrow_up_icon.gif

Mistralin sitoutuminen:
Tuomme tietokoneistuksen hyödyt alallemme - ilman historiallisesti liittyviä ongelmia.

admin_icon.gifLisää spacer_transparent.gif nollatoleranssia hyväksikäytölle.